Asiatitulo v

 

asia5

 

El major pes de l'economia global es troba en aquests moments en el Pacífic, on es concentra tant el trànsit marítim com de comerç i indústria.

L'acord de lliure comerç de l'Associació Econòmica Integral Regional (RCEP) que ha entrat en vigor al gener de 2022 consolida i reforça el paper creixent d'Àsia en el comerç i l'economia mundial. A partir d'ara, la reducció de les barreres aranzelàries i no aranzelàries entre els països membres potenciarà geopolíticament la regió i als països amb major pes com el Japó, la Xina i Corea del Sud.

Ens centrem en aquesta important àrea geogràfica per a facilitar nous contactes comercials, així com informació actualitzada i assessorament de primera mà.

actualidadasia v


Consulta la programació de webinaris i participa


29 1 v

30 1 v

30 5 v


29 2 v

30 2 v

Consultacontenidos v


 


29 3 v

30 3 v


29 4 v

30 4 v

 

contactaconlared v

 

Contacta amb les persones responsables de les antenes de la nostra Xarxa Exterior a Àsia i comenta les oportunitats dels diferents mercats, l'estratègia que vols plantejar o les possibilitats del teu producte.

En reunions de 30 minuts i des del teu propi despatx.

solicita29 v

 

solicita30 v

 

meetasia v

 

Volem facilitar el contacte amb potencials empreses compradores.

Consulta més informació sobre les empreses importadores que participen en aquests International Days i sol·licita la teua entrevista.


m Etreluxe v

m IberoDeli v


m Unicom v


m Pandurasa v


m Saphir v

 

 

notasdesdelared v

 

En aquesta secció trobareu informes d'actualitat sobre sectors i mercats realitzats des de les nostres antenes de la Xarxa Exterior: noves reglamentacions, productes més demandats en un mercat concret, evolució de la inflació, plans de reactivació i un llarg etcètera.

Subcategories

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.