En cas d'indisponibilitat o mal funcionament de la plataforma tramitació electrònica, intente-ho de nou més tard, mentre continue obert el termini del corresponent procediment.

Si persisteixen els problemes tècnics, envie'ns un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb una explicació detallada del problema, adjuntant captures de pantalla de la seqüència de passos realitzats.

Una vegada s'analitze la informació rebuda, l'IVACE es posarà en contacte amb vosté. Si es comprova que el problema s'ha produït en els sistemes informàtics de l'Administració, d'un proveïdor de telecomunicacions o de serveis de certificació involucrats en el procés, se li habilitarà un nou termini per a realitzar el tràmit pendent.

 

 

 

 

       Por problemas técnicos, para solicitar los antecedentes de un vehículo, diríjase al siguiente correo electrónico:         

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Rogamos disculpen las molestias.

 

Ampliació dels terminis de les convocatòries CREATEC-CV   y   DIGITALITZA-CV del 2018

A causa de la situació extraordinària derivada de l'aplicació del RD 463 / 2020, i de la pròrroga al mateix acordada per Resolució de 25 de març de 2020, del Congrés dels Diputats, per a donar les màximes facilitats per a l'execució i justificació dels projectes, els terminis d'execució dels projectes i de justificació van ser modificats segons Resolucions de 30 de març de 2020 de la direcció general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

Aquests terminis han quedat establits com segueix, segons sengles Resolucions de 2 de juny de 2020 de la DG de l'Ivace, publicades en el DOGV 8831 de 10/06/20: (vegeu DIGITALIZA) (vegeu CREATEC) i posterior Correcció d'errors de  la resolució de 2 de juny 2020 del programa DIGITALITZA, de 12 de juny de 2020, (DOGV nº 8837 de 17/06/2020)

Com a conseqüència de l'entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma com a conseqüència de la crisi sanitària COVID-19, i de les successives pròrrogues d'aquest, va quedar en suspens des del 14 de març de 2020 el còmput de termes i terminis per a la tramitació per l'IVACE dels expedients de subvenció (D.A. 3a RD 463/2020).

No obstant això, si bé persisteix en l'actualitat l'estat d'alarma, des de l'1 de juny de 2020, es reprendrà el còmput dels terminis que es trobaven suspesos en virtut de la derogació de la Disposició Addicional Tercera del RD 463/2020 prevista en el Reial decret 537/2020, de 22 de maig, pel qual es prorroga l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

El termini de justificació dels expedients aprovats en el marc de la convocatòria d'Ajudes en matèria d'energies renovables i biocarburants-aplicacions tèrmiques, amb càrrec al pressupost de l'exercici 2019, amb cofinançament de la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, ha sigut ampliat fins al 4 de setembre de 2020 segons Resolució de 18 de maig de 2020 de la direcció general de l'Ivace.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.