comercializ parcelas22 vIVACE Parcs Empresarials té entre les seues funcions promocionar, gestionar i comercialitzar els parcs empresarials i sòl industrial propietat de la Generalitat Valenciana. També col·labora amb Espais Econòmics Empresarials en la comercialització de Parc Sagunt.

Compta amb un equip de personal professional que assessora i ajuda a les empreses a implantar i a engegar el seu projecte acompanyant-los en tot el procés des de l'adquisició de la parcel·la/nau industrial fins a la seua instal·lació definitiva.

Ofereix atractives condicions de comercialització de sòl industrial i ajudes per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, gestiona el Mapa de Sòl industrial i treballa en la implantació de les accions contemplades en la Llei d'Àrees de la Comunitat Valenciana.

tel ivaceAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.