Vostè pot contactar amb l'IVACE telefonant al 961 209 600, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o acudint en persona a les oficines baix indicades.

El nostre horari d'informació i registre és :

  • Matins: de 9:00 a 14:30 (de dilluns a divendres).

A causa de l'actual situació sanitària ocasionada per la Covid-19, preguem que si té necessitat de personar-se en les nostres oficines, concerte cita prèvia a través del telèfon de centraleta, o directament amb la persona amb la qual desitge entrevistar-se. 

Contacta amb IVACE: 961 209 600 / Adreces e-mail

  • Registre electrònic general de l'IVACE a través de la plataforma ORVE.  L'Ivace està identificat amb les següents dades: A10018353 - Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

L'accés al registre requereix disposar d'un certificat digital per part de la persona usuària. Després de prémer en el botó "identifica't", s'obri un formulari en el qual s'ha de triar "Autonòmic" en l'apartat Nivell d'Administració. Posteriorment es triarà "Comunitat Valenciana" i després buscar "IVACE". Ací ja s'emplenen les dades i s'adjunta el fitxer que es desitge remetre a Ivace.

Aquesta via d'entrada de documents, no substitueix a l'específicament establida en les diferents convocatòries d'ajudes de l'IVACE, mitjançant registre telemàtic de la Generalitat.

>> Accés al Registre


=======================================

foto torre2 ca90 

Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - Torre 2

C/ de la Democràcia, 77 (abans Castán Tobeñas)

Accés per C/ Nou d'Octubre

46018 - VALÈNCIA

>> Vegeu mapa

=======================================

aerea2 

Primera planta: Direcció i Àrea de Suport
Semisoterrani: Registre i Unitats de Gestió
Teléfono: 961 209 600
Fax: 961 247 999

 

qr mapa ivace

=======================================

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.