220517 ECO Foto recurso exportacionesLes exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 10.532,6 milions d'euros en el primer trimestre de 2023, la qual cosa representa un increment del 11,6 % respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç. (18-05-2023)

230518 ECO foto2 classificació àrees

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV), ha publicat aquest dijous la resolució del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per la qual s'actualitza la classificació de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana amb un total de 296 bàsiques i sis avançades.(18-5-23)

Un total de quaranta-tres empreses internacionals visitaran la desena edició de la Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil FIMI i Dia Màgic en una missió inversa organitzada per l’Ivace en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València i l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri) en el marc del programa Global CV. (11-05-2023)

cartel festivalIVACE Internacional ha organitzat una missió inversa de productors i especialistes internacionals en producció que han viatjat a València per a conéixer l'oferta audiovisual valenciana durant el Festival DocsValència Espai de No Ficció. (08-05-2023)

230423 ECO foto ajudes concedides Valencia

L’Ivace ha concedit les ajudes corresponents a la convocatòria de 2023 per a la millora i la modernització d’un total de 114 àrees industrials de 73 municipis de la província de València, tal com recull la resolució aprovada pel conseller d’Economia Sostenible i president de l’Ivace, Rafa Climent, que es troba disponible en el web de l’Ivace. (23-4-23)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.