Les beques IVACE es dirigeixen a persones menors de 30 anys amb titulació universitària, en el cas de les beques IVACE EXTERIOR, o tècniques/cs de cicles formatius de grau mitjà o superior, en el cas de les BEQUES E+E, Exportació i Ocupació.

Aquestes beques remunerades persegueixen dotar a les empreses i organismes de la Comunitat Valenciana de personal especialitzat en internacionalització a través d'una formació teòrica, i de pràctiques en empreses i entitats públiques sobre els diferents aspectes de l'operativa de comerç exterior i el procés d'internacionalització.

exportjobsA més, aquestes beques es complementen amb el portal Exportjobs, un portal d'ocupació que permet a les persones en cerca d'ocupació laboral, penjar el seu currículum i conéixer ofertes de treball relacionats amb la internacionalització. Al seu torn, les empreses que busquen personal format i especialitzat, poden publicar en aquesta plataforma les seues ofertes per a canalitzar l'oferta d'ocupació.


 

 BecasExterior2021 v

 

>> Informació per a entitats i candidats/es en els enllaços següents: 

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.