El procés de transformació digital d'una indústria no és gens senzill, però no per això impossible, de fet, són molts els exemples d'empreses que ho venen escometent des de fa ja uns anys.

Amb l'objectiu d'acompanyar a aquelles pimes que desenvolupen activitats industrials i de logística i transport de mercaderies, l'IVACE ve publicant anualment la mesura INNOVAi40-CV, que té com a objectiu donar suport a projectes empresarials de transformació digital que contemplen la integració de tecnologies digitals, treballant simultàniament en les següents àrees:

  • Hibridació del món físic i digital.
  • Comunicació i tractament de dades.
  • Processament intel·ligent de la informació digital.

A través de INNOVAi40-CV es podran donar suport a serveis de consultoria i enginyeria en àrees de ciberseguretat, cloud computing, big data i analytics, robòtica, realitat augmentada, visió artificial, fabricació additiva i de comunicació per a la connectivitat de sistemes, també serveis de consultoria per a disseny de processos digitals. Altres costos com de personal propi, actius immaterials o materials necessaris per al projecte de transformació digital també podran ser objecte de suport.

Aquest programa està sent ben rebut per empreses que han vingut avançant tecnològicament amb la implantació de mesures prèvies en matèria de digitalització que ara els faciliten el salt cap a la transformació integral.


Innova i40 vinnovaI4 0 ficha2020 v

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.