L’interés en la digitalització industrial, i la visió de la indústria 4.0 en particular, s’ha estés ràpidament per la Comunitat Valenciana, com així es manifesta per les diferents iniciatives que han sorgit en diferents sectors i àmbits:

Iniciativa Descripció Entitats
logo

Portal digital l’objectiu del qual és acostar les tecnologies digitals a les empreses valencianes. Proporciona un catàleg de solucions TIC per a la digitalització industrial i proveïdors homologats per a facilitar la seua implantació amb garanties.

logo camara valencia
VCL4.0 color

Iniciativa presentada el febrer de 2017, orientada a catalitzar la transformació digital de les empreses del sector metallmecànic. Preveu línies estratègiques com el diagnòstic d’empreses, vademècum de solucions i segell d’habilitadors.

fevemal  Logo AIDIMME VersionMaximalogo ite color valmetal logo

Digitaliza T

Iniciada en 2017, el seu objectiu és identificar, assessorar, donar suport i posar en marxa una sèrie d’iniciatives en les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria de digitalització de l’empresa i indústria 4.0 a una escala específica i personalitzada per al sector tèxtil.

aitex 300x225   ateval

Indústria 4.0 sector Calçat

Iniciada en 2017, el seu objectiu és facilitar la difusió, incorporació i capacitació en tecnologies d’indústria 4.0 per a les empreses del calçat: programari per a disseny i fabricació de calçat, tecnologies làser per a digitalització de components del calçat, fabricació additiva per a disseny i prototipatge i sistemes robòtics per a automatització de processos.

 

 INESCOP2   avecal2

Indústria 4.0 sector Ceràmic

Iniciativa orientada a l’elaboració d’una guia pràctica que recopile les adaptacions i implementacions que haurien d’adoptar-se en el sector ceràmic per a aconseguir estàndards propis de la indústria 4.0 en períodes de temps prudencials. Part de les línies recollides en la guia han sigut validades i demostrades dins del projecte CEBRA (Ceramic Brain) d’ITC.

 

 aice itc2   asebec

  

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.