Programes d'ajuda per a l'impuls de la i4.0

 

DINAMITZA-CV -- Projectes de dinamització territorial per a una nova indústria sostenible a la CV dinamiza v És un programa que té per objecte generar cultura 4.0, activar relacions i fomentar el desenvolupament de plataformes de col·laboració entre l’oferta de ciència i tecnologia i les empreses, mitjançant el suport a les entitats innovadores d’interfície al servei de la indústria.
DIGITALITZA-CV - Subvencions per a projectes de digitalització de pime Digitaliza v És un programa orientat a implantar i posar en marxa solucions innovadores encaminades a la digitalització de les nostres pimes, la qual cosa permet la seua evolució cap al concepte d’indústria 4.0.
INNOVAi4.0-CV -- Adaptació indústria 4.0 Innova i40 v És un programa que té per objecte el suport a projectes 4.0 de transformació digital de pimes manufactureres que preveuen accions d’hibridació del món físic i virtual, integració en cadena de valor i tractament massiu de la informació.
INNOVATeiC-CV -- Innovació solucions TEICs InnovaTeic v És un programa orientat a donar suport al desenvolupament de solucions innovadores en l’àmbit de les tecnologies de la informació, de l’electrònica i de les comunicacions, i potenciar el sector d’empreses TEIC.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.