eenL'Enterprise Europe Network ((Xarxa Empresa Europa) és la major xarxa mundial de suport a empreses i està formada per més de 600 organismes regionals (agències de desenvolupament regional, cambres de comerç, centres tecnològics, associacions empresarials, universitats) de 54 països tant d’Europa com de la resta del món. L’objectiu d’aquesta plataforma de serveis, impulsada per la Comissió Europea, és millorar la competitivitat de les pimes mitjançant la internacionalització, la innovació i la cooperació tecnològica i empresarial.

SEIMED és el node de la xarxa EEN per a Comunitat Valenciana i Múrcia, i ofereix els seus serveis a les petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia. El seu objectiu és ajudar les pimes a desenvolupar el seu ple potencial i la seua capacitat innovadora per mitjà del préstec d’assessorament sobre normativa i polítiques de la UE, cooperació internacional, suport per a accedir a programes i finançament de la Unió Europea, innovació i transferència tecnològica.

SEIMED està liderada per l’IVACE i hi participen:

SEIMED ayuda a las pymes a innovar a través de:

  • Difusió de les tecnologies de les empreses i entitats de les nostres regions en la base de dades compartida per més de 600 organitzacions de 40 països.
  • Seguiment dels processos de negociació fins a la formalització dels acords de transferència de tecnologia.
  • Cercador tecnològic i empresarial gratuït a la disposició de les empreses.
  • Assessorament en propietat industrial i intel·lectual.
  • Enviament setmanal dels butlletins de cooperació tecnològica i empresarial que recopilen totes les tecnologies i productes recentment publicats per entitats europees.
  • Organització i participació en trobades per a la cooperació tecnològica i empresarial.
  • Auditories amb la finalitat de detectar tecnologies noves de les empreses.
  • Informació sobre finançament i subvencions a la I+D+i.

coop2 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.