Els anomenats habilitadors digitals són aquelles empreses tecnològiques que dissenyen i, a més, poden facilitar la introducció i aplicació de les noves tecnologies de l'electrònica, informació i comunicacions en diferents àmbits d'activitat de les nostres empreses industrials o d'altres sectors amb incidència en la indústria.

Són empreses generadores de solucions tecnològiques avançades i dispositius innovadors que poden facilitar la digitalització o l'inici dels processos de transformació digital de les indústries, i que en un gran nombre de casos venen de la mà de joves iniciatives empresarials.

El programa d'ajudes INNOVATeiC-CV de l'IVACE és una mesura molt adequada per a acompanyar a aquestes empreses en el seu procés de creixement.

Des d'ací pot accedir

- al mapa Indústria 4.0 on trobarà empreses habilitadores de la Comunitat Valenciana,

- i també a un llistat d'empreses que han desenvolupat projectes generadors de tecnologia d'aplicació a la indústria, subvencionats a través d'InnovaTeiC


 InnovaTeic vinnovaTEIC ficha2020 v1

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.