En el següent mapa s'inclouen totes aquelles empreses i entitats que han comptat durant aquests últims anys amb el suport de l'IVACE en l'àmbit de la digitalització i la indústria 4.0 a través d'aquells programes d'ajuda que s'han vingut definint com a part del full de ruta de digitalització prevista en el Pla Agenda indústria 4.0 de la Comunitat Valenciana. 

La informació apareix classificada en quatre categories, tal com s'identifica segons la imatge gràfica associada: 
Agrupacions: entitats de suport representatives de col·lectius empresarials amb capacitat d'acció per a impulsar i dinamitzar la indústria 4.0 entre les empreses de la Comunitat Valenciana
Centres de competència: organismes de la Comunitat Valenciana altament especialitzats en tecnologies emergents relacionades amb la indústria 4.0, amb capacitat investigadora i de transferència tecnològica.
Empreses 4.0: empreses industrials de la Comunitat Valenciana que han apostat per la transformació digital de la seua activitat a través d'iniciatives desenvolupades en el marc del programa Activa 4.0.
Empreses habilitadores: proveïdores de serveis i solucions tecnològiques encaminades a la digitalització de l'activitat d'empreses i sectors productius de la Comunitat Valenciana.


En prémer sobre cadascuna de les categories aniran apareixent/desapareixent del mapa. 

    Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.