logo HADA

Són moltes les empreses que es fan aquesta pregunta, i que a més necessiten saber per on començar. Des del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme s'ha posat a la disposició de les empreses industrials l'accés obert a l'Eina d'autodiagnòstic avançat HADA dissenyada per la Secretaria General d'Indústria i de la Pime.

Amb accés en línia, permet a través d'un qüestionari que les empreses obtinguen una valoració del seu estat de maduresa digital i una anàlisi comparativa respecte a altres empreses.

grafico HADAEn aquesta eina s'han definit 6 nivells de maduresa que estableixen el grau d'implantació de la indústria 4.0 en les organitzacions i després del seu emplenament obtindrà el punt en el qual es troben dins del seu procés de transformació digital.

 A més, en el citat qüestionari s'analitzen 16 àrees diferents que es corresponen amb les 5 dimensions organitzacionals de les empreses:

  • Estratègia de mercat
  • Processos
  • Organització i persones
  • Infraestructures
  • Productes i serveis


Li convidem al fet que accedisca des d'ací a aquesta. De fet, són ja moltes empreses industrials les que ho han fet.

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.