logo tech trans 2ALIANÇA DE LES TECNOLOGIES HABILITADORES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Les tecnologies habilitadores permeten el desenvolupament de nous béns i serveis i la reestructuració dels processos industrials necessaris per a modernitzar la indústria i afavorir la transició cap a una economia basada en el coneixement, eficient i mediambientalment sostenible.

El ritme de canvi de les tecnologies habilitadores és tan gran i existeixen tantes tecnologies disponibles que les empreses necessiten en la majoria dels casos conéixer quina és la millor opció per a prioritzar les seues inversions.

L'aliança TECH4CV té com a missió coordinar i potenciar el desenvolupament de capacitats (coneixements, eines i metodologies) en tecnologies habilitadores i de solucions basades en elles, per a resoldre les problemàtiques presents i futures de qualsevol empresa de la Comunitat Valenciana, a partir de la combinació de coneixement i resultats generats en els diferents centres de competències que la integren.

TECH4CV es configura com un punt de referència i centre de demostració on les empreses puguen observar les tecnologies més innovadores en ple funcionament i valorar així el seu impacte, facilitant així mateix l'experimentació amb les mateixes abans de decidir realitzar una implantació real en l'empresa.

https://tech4cv.com/

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.