premios ic40El termini de presentació de candidatures als Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 està obert fins al 31 d'octubre.

Els Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 reconeixen a aquelles organitzacions, empreses i indústries que hagen realitzat un esforç destacat en la seua transformació digital, aconseguint l'excel·lència empresarial en activitats enquadrades en la Secció C, Divisions 10 a 32, de la Classificació Nacional d'Activitats Econòmiques 2009 (CNAE 2009).

L'objectiu d'aquests Premis és atorgar un major prestigi social al sector industrial, presentant-lo en un entorn de qualitat i d'excel·lència, reconeixent els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes i accions de digitalització i pels seus plans d'innovació en matèria d'organització i processos sota les principals dimensions que defineixen el paradigma de la Indústria Connectada 4.0: Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures, i Productes i Serveis.

Els Premis, que tenen caràcter honorífic, persegueixen incrementar la conscienciació del teixit industrial espanyol sobre la necessària transformació digital i fomentar la visibilitat dels instruments de suport en aquest procés. Alhora, constitueixen una eina d'identificació, difusió i reconeixement de projectes espanyols d'èxit en la Indústria 4.0 coadjuvant a incrementar les vocacions industrials i digitals entre els nostres joves.

S'estableixen dues modalitats de Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0:

  • Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Gran Empresa Industrial
  • Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Petita i mitjana empresa Industrial

>> Més informació

 

goLogo vL’Ivace ultima ja els detalls de la cinquena edició del Congrés Go Global, organitzat conjuntament amb les Cambres de Comerç i ICEX Exportació i Inversions. El Congrés es reinventa en 2020 i celebra la seua cinquena edició en format virtual gràcies als últims avanços tècnics i amb l'objectiu únic de continuar oferint continguts interessants a les empreses en l'àmbit de la internacionalització.

El Congrés es divideix en tres fòrums que se celebraran els dies 29 d'octubre, 5 de novembre i 17 de novembre. Tres dies, tres fòrums, centrats en tres temes rellevants en l'àmbit de la internacionalització com són la intel·ligència competitiva, la sostenibilitat i la digitalització empresarial. Ja és possible inscriure's gratuïtament a través de la pàgina web del Congrés www.congresogoglobal.com


Dates i temàtiques Congrés Go Global

flechaparques 29 d'octubre de 2020
Intel·ligència competitiva per a la internacionalització

flechaparques 5 de novembre de 2020
La sostenibilitat, una oportunitat empresarial a explorar en la internacionalització

flechaparques 17 de novembre de 2020
La digitalització per a la comercialització empresarial

 

El Congrés Go Global t'ofereix conferències online i entrevistes a personal expert, espai virtual per a networking, contacte amb la Xarxa Exterior de l’Ivace, finançament, i un llarg etcètera.

No perdes l'oportunitat i apunta't ja en www.congresogoglobal.com

 

La cita digital que impulsarà la teua internacionalització.

Convenio DiseñoEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent i el Director de València Capital Mundial del Disseny 2022, Xavi Calvo, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre l'Ivace i l'Associació València Capital del Disseny per a la realització de projectes i accions que promocionen la contractació i visibilitat del disseny valencià en els mercats exteriors (27-10-20)

Convenio CámarasEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, Jose Vicente Morata, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre l'Ivace i les Cambres de Comerç per al desenvolupament d'activitats orientades a l'impuls a la internacionalització (27-10-20)

Misión vinosNou cellers de la Comunitat Valenciana promocionaran els seus vins a Pequín, Xangai i Chengdú a partir de hui dilluns, 26 d'octubre i durant aquesta setmana en una acció organitzada per Ivace Internacional (26-10-20)

foto notaEl conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora general de l'Ivace, Julia Company, han assistit a la inauguració del primer Centre Demostrador del país especialitzat en dades per a la indústria 4.0 desenvolupat per l'Institut Tecnològic de la Informàtica (ITI) amb una ajuda de l´Ivace de més de 480.000 euros (26-10-20)

NAVES5
 
L'Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit l'exempció en el pagament de la renda del lloguer a la totalitat de les pimes i persones autònomes arrendatàries de naus industrials del Parc Empresarial Nuevo Tollo d'Utiel que la van sol·licitar. (25-10-20) 

Firma convenio Catedra textilEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora, per a la creació de la Càtedra del Sector Tèxtil UPV (Campus Alcoi) (21-10-20)

cartelas go global ponentes todos sin ponenciaEl Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència en internacionalització per a les pimes valencianes, celebra enguany la seua cinquena edició de manera virtual amb un programa en el qual destaquen conferenciants de primer nivell en intel·ligència artificial, sostenibilitat i digitalització (21-10-20)

innorate

El 21 d'octubre a les 10:15 h. IVACE, Startup València i la xarxa de CEEI, amb el suport d'EEN-SEIMED organitzen un webinar de presentació (en anglés) de la plataforma InnoRate, una iniciativa de la Comissió Europea que permet amb només uns pocs clics, realitzar una avaluació completa del potencial d'innovació de la teua empresa i mostrar la viabilitat comercial del teu projecte innovador.

Aquest projecte europeu contempla l'accés sense cost a la plataforma InnoRate, així com -en una segona etapa- l'anàlisi i avaluació per un grup d'experts d'aspectes de la innovació difícils de quantificar, i finalment, una sèrie de fòrums d'inversió i e-pitching per a permetre que les pimes prometedores establisquen xarxes i connexions, cara a cara, amb els inversors.

InnoRate és un projecte de tres anys finançat pel programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.