Con motivo de la celebración del Día Mundial de la Propiedad Intelectual, que este año tiene como tema: La Propiedad Intelectual y las pyme: Para que las ideas lleguen al mercado, IVACE organiza tres jornadas (webinarios) que ponen el foco en cómo las pyme pueden utilizar los derechos de propiedad intelectual para salvaguardar sus activos y llevarlos al mercado y para construir empresas más fuertes, competitivas y resilientes.

121 de abril - Ventaja competitiva de la propiedad intelectual en la internacionalización

En un mercado global, la Propiedad Intelectual constituye una herramienta que aporta valor y diferenciación a la empresa frente a sus competidores. Organizado por Cámara Valencia e IVACE, el webinar trata de sensibilizar a las empresas a proteger sus innovaciones y desarrollos ante los desafíos que presenta la digitalización en los nuevos modelos de negocio.  Asimismo se presentará las ayudas  económicas e incentivos fiscales  para acceder a los derechos de propiedad  intelectual.

>> Programa

>> Inscripción

................................................

227 de abril - Propiedad intelectual: estrategias para afrontar el mercado de América Latina

Organizado por Cámara Valencia e IVACE, el webinar trata de sensibilizar a las empresas a proteger sus innovaciones y desarrollos, centrándose en las estrategias y recomendaciones  para los intercambios comerciales con  Latinoamérica.

>> Programa

>> Inscripción

................................................

328 de abril - La Propiedad Intelectual y las PYMEs

En este webinar revisaremos los activos intangibles que tienen las empresas, aún sin conocerlo, y el valor que representan en el estado financiero general.

La Oficina Española de Patentes y Marcas explicará el nuevo servicio que está ofreciendo a las empresas: un análisis de los activos intangibles para poder ofrecer unas recomendaciones tendentes a fomentar la implantación de una estrategia de gestión basada en la competitividad y la diferenciación.

>> Programa e inscripción

................................................

 

IVACE organitza el 15 d'abril la jornada 'Licitacions a Algèria. Serveis, Subministraments i Construcció' en la qual es presentaran els aspectes a tindre en compte per aquelles empreses que tinguen intenció d'optar a licitacions públiques a Algèria: mercat, barreres d'entrada, procediments (plecs, classificació, tipus de concursos, garanties i retencions), fiscalitat i repatriació de divises.

>> Més informació i inscripció

NP Aranceles calzadoLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball treballa intensament davant la possibilitat de la imposició d'uns aranzels de fins al 37'5% per al calcer per part dels Estats Units (9-4-21)

L'Ivace ha concedit un total de 899.612,85 euros per a millorar 11 àrees industrials d'Onda. Aquesta inversió s'emmarca en la convocatòria d'ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics corresponent a 2021. (8-4-21)

Els fluxos d'inversió productiva bruta rebuts per la Comunitat Valenciana en 2020 van ascendir a 324 milions d'euros, la qual cosa representa un descens del 57'8% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Secretaria d'Estat de Comerç (7-4-21)

Ampliación MovesEl Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat l'ampliació en quatre milions d'euros del pressupost de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) del programa d'ajudes per a l'adquisició de vehicles sostenibles, que estarà vigent fins al pròxim 28 de juliol de 2021 (7-4-21)

La directora general de l'Ivace, ùlia Company, s'ha reunit amb l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés Pérez, per a intercanviar impressions sobre el programa desenvolupat per a facilitar les reinversions d'empreses amb capital estranger en la localitat (6-4-21)

BANNER Scale up 2021 300x300  Fins al 6 d'abril poden presentar-se candidatures a la quarta edició del programa Europeu SCALE UP que IVACE en col·laboració amb CEEI València posaran en marxa el mes vinent d'abril.

SCALE UP ofereix a les empreses un programa d'assessorament especialitzat i formació personalitzada de 9 mesos de duració, que inclou un pla de mentoring per a dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement scale up i més de 50 hores de training i coaching amb destacades persones expertes i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial. Està dirigit a startups i petites i mitjanes empreses innovadores menors de sis anys amb potencial d'escalabilitat.

Les empreses beneficiades tindran la possibilitat de presentar el seu projecte a inversors, accedir a una exclusiva xarxa de contactes amb experts i professionals d'alt prestigi que els ajudaran a definir i planificar la seua estratègia per als pròxims anys i en l'última fase del programa es premiarà amb 5.000 euros per a serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

>> Participa ací

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i els Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat han presentat durant aquestes dues últimes setmanes davant més de 150 agents el seu Pla d'Actuació per a 2021 focalitzat a desenvolupar o intensificar activitats que puguen donar una resposta ajustada a les necessitats de les persones emprenedores en el menor temps possible (6-4-21)

Rueda de pensa CEEI AlcoyEl CEEI Alcoi-València ha presentat aquest matí en roda de premsa el balanç de la seua activitat durant 2020. Han participat la directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company i el Director del CEEI, Jesús Casanova, els qui han valorat un any afectat de ple per la pandèmia, però en el qual gràcies al treball i a la col·laboració dels agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana, s'han reformulat totes les activitats i projectes del CEEI buscant donar suport als processos de recuperació de les empreses (1-4-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.