1080x1920 FIJO VAL

 

Ivace Internacional participa divendres que ve 22 de setembre en Plaça Europa, un esdeveniment organitzat per la Direcció General de Fons Europeus on la joventut podrà conéixer les oportunitats que la Unió Europea els brinda en matèria de formació i ocupació.

En la plaça de l'Ajuntament de València, des de les 10.00 del matí, podràs conéixer l'oferta que organismes com LABORA, IVAJ, Conselleria d'Educació o València Activa i el mateix Ivace tenen per a joves de 16 a 29 anys com ara beques formatives, oportunitats de treball i programes educatius internacionals.

Així mateix, al llarg de l'esdeveniment es realitzaran taules redones, dinàmiques i tallers on experts i joves parlaran i debatran sobre experiències d'estudis i ocupació, alhora que s'abordarà la situació actual i futura per a la joventut valenciana i europea en aquesta matèria d'especial rellevància actualment.

Entre els objectius principals que s'ha marcat la Generalitat per a l'organització de ‘Plaça Europa’ es troba ajudar i guiar a la joventut a través dels diferents estands, proporcionant-los informació bàsica sobre estudis i treball, que adquirisquen coneixements, habilitats i capacitats per al seu desenvolupament professional, enfortint el seu compromís cívic, donant forma al futur d'Europa i ressaltar la importància dels joves en aquest any Europeu de les Competències 2023.

L'Any Europeu de les Competències suposa un nou impuls a l'aprenentatge permanent, capacitant a les persones i les empreses perquè contribuïsquen a les transicions ecològica i digital, donant suport a la innovació i la competitivitat.

La Direcció General de Fons Europeus vol fer que la veu de la joventut se senta i que tinga més oportunitats d'aprendre, compartir visions, conéixer a persones i participar en activitats per tota Europa, és el moment ideal per a avançar amb confiança i esperança.

A més, durant tot el dia es podran gaudir també d'actuacions musicals, tallers de dansa i pintura.

scale up23SCALE UP es el programa de aceleración del CEEI Valencia e IVACE, cofinanciado por la Enterprise Europe Networking – SEIMED es un programa de la Comisión Europea que ofrece la oportunidad de acelerar empresas sin coste y sin tener que ceder equity. Scale up admite startups de todo tipo de sectores y serán valoradas por un jurado de expertos representantes del ecosistema emprendedor valenciano.

Es un programa exclusivo de escalabilidad empresarial que permitirá convertir tu negocio en una empresa con alto potencial de crecimiento. El programa tiene una duración de 6 meses de octubre 2023 a marzo de 2024.

SCALE UP va dirigido a empresas ubicadas en la Comunitat Valenciana que cumplan las siguientes características:

  • Pymes valencianas, jóvenes e innovadoras con menos de 6 años de experiencia.
  • Empresas con un plan de negocio efectivo, verificado y operativo.
  • Empresas con un equipo multidisciplinar, estable y equilibrado.
  • Empresas que ya hayan empezado a comercializar sus productos/servicios.
  • Empresas que quieran internacionalizarse y/o acceder a nuevos mercados.

PLAZO DE PRESENTACIÓN:

El plazo de presentación finaliza el 20 de septiembre a las 14.00h. 

 

>> Más información y bases

230916 INN Foto habitatIvace Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s'alia amb els certàmens Hàbitat València i Home Tèxtils Premium per a reforçar la presència de compradors internacionals en la present edició que obri les seues portes dimarts que ve, 19 de setembre en Fira València.

FOTO NP Eficiencia 11L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), a través de la unitat d'Energia, destinarà un total de 5,3 milions d'euros per a facilitar la introducció de mesures d'estalvi i eficiència energètica en el sector industrial de la Comunitat Valenciana (23-8-23)

alumbradoL’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), a través de la unitat d’Energía, impulsarà la renovació de l'enllumenat en 36 municipis de la Comunitat Valenciana, per un altre d'alta eficiència energètica, que redunde en una reducció de la factura energètica (17-8-23)

Les empreses de la Comunitat Valenciana poden sol·licitar fins al 15 de setembre les ajudes de l’Ivace per a la millora de la gestió de la internacionalització de les pimes de la Comunitat Valenciana (12-8-23)

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Turisme i Comerç ha concedit un total de 18,8 milions d'euros als instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament de 90 projectes d'R+D en col·laboració amb prop de 300 empreses valencianes (8-8-23)

becasEE2023 vIvace Internacional ha publicat les beques d'especialització en internacionalització Ivace E+E, Exportació i Ocupació, dirigides a persones menors de 30 anys que hagen acabat la Formació Professional tant de cicle mitjà com de cicle superior (5-8-23)

ECO FOTO1 Nuevos Pliegos

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, ha publicat aquest 18 de juliol el concurs que regeix els nous plecs per a la comercialització de sòl industrial disponible als parcs empresarials de l’Ivace en Nuevo Tollo d'Utiel, L’Espartal III de Xixona i El Campaner d'Alcalà de Xivert. Contemplen diferents modalitats per a l'adquisició de sòl industrial de qualitat com són la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície. (18-7-23)

575a3532 e867 48a3 a92a bdb67c8d189cSet empreses de calcer de la Comunitat Valenciana participen, des d'ahir dia 16 de juliol i fins demà dimarts, 18 de juliol en la Fira internacional Pure London. (17-07-2023)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.