JornadaenergiaEl Colegio de Ingenieros Industriales de la CV (Castellón) y el Cluster de Energía de la CV organizan el 30 de junio una jornada online, en la que participa Ivace junto con otras entidades y empresas, para dar a conocer la visión del gobierno de la Generalitat sobre la energía y la transición ecológica, así como las ayudas disponibles en materia de eficiencia energética.

Durante la jornada se expondrán soluciones y tecnologías innovadoras para diversificar la generación de energía, aumentar la eficiencia de su consumo, reducir las emisiones y, en definitiva rebajar los costes energéticos en las empresas.

>> Más información

>> Inscripción

 

100520 fotoFins al 30 de juny a les 12.00h poden presentar-se candidatures als PREMIS CEEI-IVACE 2021, que tenen com a objectiu reconéixer l'esforç d'empreses innovadores en l'àmbit d'actuació del CEEI València (Província de València i les Comarques de l'Alcoià i el Comtat, de la província d'Alacant), per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

S'estableixen dues categories diferents a premiar:

Premi CREACIÓ D'EMPRESA: 4.000€, trofeu i altres premis per al guanyador. (per a empreses que hagen iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2019)

Premi TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: 4.000€, trofeu i altres premis per al guanyador. (per a empreses que hagen iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2019)

 

Ivace participa el 17 de junio en la jornada Economía Verde: Cambios, retos y oportunidades futuras que organiza CEEI Elche, en el marco de la iniciativa Focus Pyme y Emprendimiento, eje de Economía Verde y Transición Ecológica. La jornada pondrá el foco en los cambios, retos y oportunidades futuras que este nuevo modelo económico supone.

Durante la sesión se expondrán las iniciativas, ayudas o subvenciones que se están convocando, a nivel regional, nacional y europeo, para agilizar la transición ecológica, fomentar el emprendimiento verde, la mejora del modelo productivo y la sostenibilidad de las pymes.

>> Más información e inscripción

 

Imagen general Con barra EEN IVACE i REDIT organitzen un cicle de tallers pràctics per a difondre el nou Programa Marc Europeu d'Investigació i Innovació per al període 2021-2027, conegut com a Horitzó Europa. (28.04.2021)

Horitzó Europa és el major programa de la història d'Europa en matèria d'Investigació i Innovació que invertirà uns 96.000 milions d'euros de dotació pressupostària per a aquest període de 7 anys, un 28% més que H2020.

Horitzó Europa finança inversions en ciència, tecnologia i innovació, fins al desplegament comercial en el mercat i pretén millorar la competitivitat d'Europa contribuint a les grans metes estratègiques, concretament a la triple transició, digital, verda i social que marquen l'agenda europea per al marc temporal descrit.

La conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l'Institut valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), destinarà un total de 2,38 milions d'euros per a fomentar la incorporació d'accions d'eficiència energètica en explotacions agropecuàries. (11/06/21)

facebook 1200x1200El Regne Unit és el mercat objectiu de la primera de les missions virtuals organitzades per IVACE Internacional per a donar suport a la internacionalització de les empreses i professionals del disseny, en col·laboració amb l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) (7-6-21)

PUCO2L'Institut Tecnològic Metalmecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins (AIDIMME), l'Institut Tecnològic del Plàstic,(AIMPLAS) i el Centre Tecnològic del Calçat (INESCOP) estan investigant amb el suport de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) com convertir el CO? procedent d'emissions industrials en productes químics d'alt valor afegit amb aplicació en la indústria del calçat i del moble (7-6-21)

premio nacional innovacion 2020L'empresa valenciana Seipasa (L'Alcudia), especialitzada en el desenvolupament i formulació de productes bioinsecticides, biofungicides i bioestimulants amb presència internacional, ha guanyat el Premi Nacional d'Innovació 2020 en la modalitat de petita i mitjana empresa, que recollirà el pròxim 10 de juny.

El jurat d'aquest prestigiós guardó, que atorga el Ministeri de Ciència i Innovació, ha reconegut l'aposta decidida de Seipasa per la innovació “en un sector tradicional i fortament regulat, generant un model de negoci basat en tecnologia natural per a així desenvolupar solucions eficaces per a l'agricultura”.

La decisió del jurat també destaca l'esforç de la companyia per “incorporar models innovadors de gestió empresarial que li han permés optimitzar el retorn de la seua alta i sostinguda inversió en I+D+i”.

Des de 2010 huit projectes d'I+D, certificació d'I+D+i i digitalització de Seipasa han rebut el suport de l'IVACE.

Sobre Seipasa

Seipasa és una empresa espanyola pionera en la biotecnologia aplicada a l'agricultura. Dissenya, registra i comercialitza solucions d'origen botànic i microbiològic per a la protecció, la bioestimulació i la nutrició dels cultius a nivell global. La companyia va nàixer en 1998 a partir de la visió empresarial d'anticipar-se al canvi i a la transformació que la indústria agrícola viu hui dia. 22 anys després, Seipasa ha impulsat el model Natural Technology® a partir del qual desenvolupa solucions d'alt valor tecnològic, alineades amb la sostenibilitat i que s'apliquen en les agricultures més exigents del planeta. Els seus productes s'exporten a 25 països a tot el món.

210513 BANNER QIA 2021 2Per segon any consecutiu IVACE coorganitza amb la resta d'associats de CEX-Centres d'Excel·lència els premis QIA-Quality Innovation Award, una competició internacional anual de la qual formen part 17 països, l'objectiu dels quals és impulsar projectes innovadors en les empreses i organitzacions, comparar-se, i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors. El termini de preinscripció de candidatures finalitza el 30 de juny.

BecasExterior2021 vL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha publicat la convocatòria de les beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'anglés i que no estiguen treballant (2-6-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.