3ª edición scale upL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València, en col·laboració amb entitats de suport al sector emprenedor de la Comunitat Valenciana, han triat a les 10 empreses que participaran a partir del mes de setembre en la 3a edició del programa europeu de creixement empresarial Scale Up (31-7-20)


mediterranean logo 399x175 acf cropped 300x188A partir de l'1 de setembre de 2020 es posa en marxa el projecte BLUEBIOMED: Mediterranean Innovation Alliance for sustainable blue economy. Aquest projecte promou la transformació de la bioeconomia blava mediterrània cap a objectius de desenvolupament sostenible, a través de la innovació. El projecte dona suport a una millor governança de les polítiques d'innovació en l'àrea mediterrània, amb la formulació de polítiques territorials-regionals/nacionals, assumint l'Agenda 2030 d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La bioeconoma blava té prevista una alta taxa de creixement vinculada a l'existència d'importants necessitats socials de productes i/o serveis que es creuen mitjançant l'ús de biotecnologies blaves com a aliments, medicaments, cosmètics, turisme/oci, biocombustibles, medi ambient, etc.

BLUEBIOMED donarà suport a la posada en marxa d'una aliança d'11 països del Mediterrani, per a impulsar el lideratge en la innovació transformadora de l'economia blava, d'aquesta zona europea.

Ivace participa com a institució observadora, pel seu interés a ajustar les seues iniciatives i ajudes a l'economia circular i la reducció de l'impacte advers del canvi climàtic en general, de manera que siguen complementàries a qualsevol altra, d'altres administracions, institucions o organitzacions.

El projecte té una duració de 2 anys i està integrat en el programa de cooperació europea interregional INTERREG Mediterranean: Donar suport al procés d'enfortiment i desenvolupament de marcs de coordinació multilateral al Mediterrani, per a respostes conjuntes a desafiaments comuns.

 

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, atorgarà ajudes econòmiques de 5.500 euros per als particulars i entitats que adquirisquen vehicles elèctrics purs i de 2.600 euros per als híbrids endollables (28-7-20)

IMAGEN H2020 REDESLa Comissió Europea ha finançat en el període 2014-2019 un total de 1.070 projectes d'I+D+i especialitzada (el 8,7% del total nacional) desenvolupats en la Comunitat en els quals han participat 316 entitats de les quals el 64% són xicotetes i mitjanes empreses (28-07-20)

logo camara valenciaDes del 23 de juliol està obert el termini per a presentar sol·licituds als programes Ciberseguretat i Indústria 4.0 que convoca Cambra València. Es tracta d'ajudes per a posar en marxa solucions de prevenció, detecció i correcció davant riscos cibernètics; i tecnologies habilitadores a nivell de gestió, producció, logística, màrqueting i comercialització del sector industrial.

Totes dues ajudes subvencionaran el 50% de la implantació de projectes, amb un màxim de 2.000 € per a projectes de Ciberseguretat i 10.000 € per a projectes d'Indústria 4.0. La presentació de sol·licituds és telemàtica en seu electrònica de Cambra València, i finalitza el 31 d'octubre de 2020.

PremiosCEEI2020Fins al 23 de juliol a les 12.00 està obert el termini de presentació de candidatures als Premis CEEI-IVACE 2020 que convoquen el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i que reconeixen l'esforç d'empreses innovadores per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

La convocatòria va dirigida a empreses amb domicili fiscal o social situat en l'àmbit d'actuació del CEEI València (Província de València i les Comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla, de la província d'Alacant), i estableix dues categories a premiar:

- Premi CREACIÓ D'EMPRESA: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador i dos accesits per als dos finalistes. (per a empreses que hagen iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2018)

- Premi TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador. (per a empreses que hagen iniciat l'activitat des de l'1 de gener de 2015)

>> Més informació i inscripció

Les exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 11.529'9 milions d'euros en el període gener - maig de 2020, la qual cosa representa un descens del 14'8% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana (17-7-2020)

CONTACTA VALEl servei Contacta d'Ivace Internacional, reforçat durant la pandèmia per a facilitar informació directa dels mercats exteriors a les empreses de la Comunitat, s'ha saldat amb un total de 237 reunions en el primer semestre de l'any, la qual cosa representa un destacat augment del 240% respecte al mateix període de l'any anterior (11-7-2020)

Infografias 2019 1L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) ha publicat, com cada any, les dades estadístiques definitives corresponents a l'any 2019.

En aquesta publicació s'ofereix una visió generalitzada sobre les diferents modalitats de Propietat Industrial sobre la base de les dades de les sol·licituds presentades o publicades de les diferents modalitats de Propietat Industrial (PI): patents, models d'utilitat, dissenys industrials, marques i noms comercials.

La Comunitat Valenciana està entre les Comunitats Autònomes que major nombre de sol·licituds ha presentat en tots els tipus de modalitats de drets de propietat industrial:

  • 6.395 Signes Distintius
  • 603 Invencions
  • 2.845 Dissenys Industrials

investHorizonIVACE i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la CV (REDIT), entren, com partners associats, en el projecte INVEST HORIZON per a impulsar l'acceleració d'empreses de base tecnològica de la Comunitat Valenciana.
Per aquest motiu, organitzen un webinari el 7 de juliol per a explicar la pròxima convocatòria d'aquest programa i les seues característiques.

InvestHorizon és un programa finançat per la Comissió Europea per a ajudar les empreses a preparar el contacte amb inversors. El InvestHorizon Accelerator està dirigit a empreses tecnològiques amb interés en el finançament de la sèrie A.

Si la teua empresa necessita una ronda d'inversió de tipus Sèrie A, o t'agradaria augmentar l'import del teu projecte d'inversió i millorar la valoració de la teua empresa, o si vols escurçar temps, viatges, despeses i esforços, sense assumir costos, apunta't a aquest webinari informatiu i coneixeràs com accedir a l'acceleradora impulsada per l'EIC de la Comissió Europea, InvestHorizon Accelerator.

>> Més informaci i inscripció

>> Web del programa i vídeo explicatiu

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.