IVACE organitza el 15 d'abril la jornada 'Licitacions a Algèria. Serveis, Subministraments i Construcció' en la qual es presentaran els aspectes a tindre en compte per aquelles empreses que tinguen intenció d'optar a licitacions públiques a Algèria: mercat, barreres d'entrada, procediments (plecs, classificació, tipus de concursos, garanties i retencions), fiscalitat i repatriació de divises.

>> Més informació i inscripció

BANNER Scale up 2021 300x300  Fins al 6 d'abril poden presentar-se candidatures a la quarta edició del programa Europeu SCALE UP que IVACE en col·laboració amb CEEI València posaran en marxa el mes vinent d'abril.

SCALE UP ofereix a les empreses un programa d'assessorament especialitzat i formació personalitzada de 9 mesos de duració, que inclou un pla de mentoring per a dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement scale up i més de 50 hores de training i coaching amb destacades persones expertes i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial. Està dirigit a startups i petites i mitjanes empreses innovadores menors de sis anys amb potencial d'escalabilitat.

Les empreses beneficiades tindran la possibilitat de presentar el seu projecte a inversors, accedir a una exclusiva xarxa de contactes amb experts i professionals d'alt prestigi que els ajudaran a definir i planificar la seua estratègia per als pròxims anys i en l'última fase del programa es premiarà amb 5.000 euros per a serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

>> Participa ací

JORNADA IVACE ATECYREl pròxim 25 de març, de 10 a 12 h, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) juntament amb Atecyr Comunitat València organitzen una trobada tecnològica sobre “Les energies renovables en climatització i les comunitats energètiques locals”.

IVACE participa el 25 de març en aquesta jornada organitzada per Cambra Alacant per a informar sobre les oportunitats que ofereixen els països d'Àfrica occidental per a les empreses de la Comunitat Valenciana

Camerun , el Senegal , Costa d'Ivori i Ghana, són malgrat la situació provocada pel COVID 19 mercats d'oportunitat per als sectors agroalimentari, hàbitat i construcció i químics entre altres.

Webinar, cofinançat per Fons FEDER i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial,

 

>> Més informació i inscripció

Desde el 25 de febrero se encuentra abierto el plazo para presentar manifestaciones de interés (MDI) para la participación en un Proyecto Europeo en el ámbito de la Microelectrónica y las Tecnologías de la información bajo el mecanismo “Proyectos Importantes de Interés Común Europeo” (IPCEI por sus siglas en inglés).

Este nuevo IPCEI tiene como objetivo reforzar la industria electrónica europea, centrándose en el ecosistema de diseño, las capacidades de la cadena de suministro y el primer despliegue industrial de las tecnologías de semiconductores avanzados, incluida la ampliación hacia tecnologías de proceso de vanguardia para los chips de los procesadores.

El plazo para presentar las manifestaciones de interés terminará el día 18 de marzo de 2021 a las 10:00 a.m.

Los interesados podrán dirigir sus solicitudes a la dirección de correo: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicando en el asunto: "IPCEI-Microelectrónica".

>> Más información

Si precisa de más información o tiene alguna consulta, no dude en ponerse en contacto con nosotros a través de este correo: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.