El 6 d'octubre CEEI València organitza aquesta jornada en el marc del Fòrum Emprenedoria amb Talent de la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria (*).

La innovació tecnològica i l'energètica poden oferir hui dia solucions digitals i sostenibles al productor rural d'una banda i a l'Espanya buidada per un altre, amb les quals aconseguir grans avanços en el territori.

Millorar la qualitat de vida de l'agricultor, del ramader, de l'apicultor; augmentar la rendibilitat de la seua producció; propiciar la creació de llocs de treball; donar noves oportunitats als territoris despoblats; enfortir l'economia local i generar energies renovables són el fruit de l'aplicació d'una visió i un compromís innovador en l'entorn rural.

En aquest fòrum es donaran a conéixer iniciatives i projectes que estan aconseguint facilitar el dia a dia del productor rural, recuperar camps de cultiu i afavorir la creació d'ocupació en els territoris d'interior

(*) Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

 

>> Més informació i inscripció

El 30 de septiembre CEEI Valencia organiza esta jornada en el marco de la iniciativa Focus Pyme y Emprendimiento (*).

Actualmente las startups han adoptado un papel estratégico a nivel social y empresarial.

Aportan valor en la innovación, digitalización y tecnología, ejes de la estrategia europea y de España para la recuperación económica. El reto está en la visibilidad de esta labor y corresponde a los medios de comunicación informar de ella, sobre todo en la nueva era del periodismo tras la pandemia.

Entender la misión de las startups, así como las nuevas tendencias, sigue siendo una asignatura pendiente para muchos medios de comunicación que deben ser una aliado y servir de canal para informar sobre los acontecimientos que están surgiendo en el sector de emprendimiento e inversión.

En esta jornada pondremos foco en la relación del ecosistema startup con los medios de comunicación en sus diferentes tipos: especializados, generalistas, regionales, económicos, radio, televisión, medios digitales... con el objetivo de conseguir un mayor acercamiento, un lenguaje compartido y una relación más fluida entre ambos mundos. Y para ello contaremos con grandes profesionales referentes del sector.

(*) Iniciativa de CEEI Valencia, promovida y financiada por la Generalitat Valenciana, a través del Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), dentro de su política de apoyo al emprendimiento innovador.

>> Más información e inscripción

El 6 de octubre CEEI Elche organiza esta jornada en el marco del Eje de la igualdad de género de la iniciativa Focus Pyme y Emprendimiento (*).

Focus Pyme y Emprendimiento, está vez, hablará de igualdad de género. No porque sea un derecho fundamental, que lo es, ni porque sea un eje transversal del Plan de Reactivación Económica de la Unión Europea, sino porque es la base necesaria para conseguir un mundo próspero y equitativo, y fundamental para el desarrollo sostenible de la sociedad. 

La igualdad en el hogar, en el acceso a la educación y a la salud, en las oportunidades en los mercados de trabajo y financieros y en la participación en la vida cívica y política contribuye a mejorar el bienestar de las sociedades y al desarrollo económico. 

(*) Iniciativa de CEEI Elche, promovida y financiada por la Generalitat Valenciana, a través del Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), dentro de su política de apoyo al emprendimiento innovador.

>> Más información e inscripción

El 28 de setembre CEEI Elx organitza aquesta jornada en el marc de l'Eix de la cohesió social i territorial de la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria (*).

En aquesta ocasió, Focus Pime i emprenedoria, posarà el focus en la Cohesió social i territorial, com un element clau, per a garantir que totes les persones se senten com a agents actius i participants de la societat, a través de les contribucions que realitzen i dels beneficis que obtenen, a través de l'adopció de polítiques encaminades a crear condicions socials, econòmiques, polítiques i culturals per a aconseguir aquest propòsit.

Quan parlem de cohesió social i territorial, ens referim a reduir desigualtats i afavorir l'ocupabilitat dels territoris, fomentant i gestionant el coneixement, l'educació i formació permanent, i millorant les infraestructures i els recursos existents. Per això, cal invertir i apostar per aqueixa cohesió, ja que aportarà noves oportunitats per al territori i els seus integrants, produint a més societats amb major qualitat de vida i benestar social.

(*) Iniciativa de CEEI Elx, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

>> Más información e inscripción

El 21 de setembre CEEI València organitza aquesta jornada en el marc del Fòrum Emprenedoria amb talent. Oportunitats Emergents de la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria (*).

La introducció de la pime en l'àmbit de la criptomoneda és ja una realitat. Cada vegada es coneixen més els seus avantatges però encara existeix molt desconeixement i molts dubtes sobre el tema.

En aquest fòrum, tres experts donaran informació del món cripto i exposaran des d'exemples d'èxit a diferents casos pràctics d'ús en l'entorn empresarial.

  • Jorge Soriano, CEO de CRIPTAN.
  • Alexis Texeiro, broker criptogràfic i expert en desenvolupament fluxos de tokens de seguretat.
  • Fran Villalba, fundador i CEO d'Internxt.

(*) Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.