ivace internacionalEl dia 2 de juliol celebrem un webinari sobre les oportunitats a Llatinoamèrica per a les empreses que heu redirigit la vostra activitat a atendre l'emergència sanitària provocada per la Covid19.

 

El Club de Exportadores e Inversores y el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE) organizan una jornada sobre instrumentos financieros de apoyo a la internacionalización de la empresa valenciana el próximo 1 de julio.

qiaPer segon any consecutiu IVACE coorganitza amb la resta d'associats de CEX-Centres d'Excel·lència els premis QIA-Quality Innovation Award, una competició internacional anual de la qual formen part 17 països, l'objectiu dels quals és impulsar projectes innovadors en les empreses i organitzacions, comparar-se, i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors. El termini de preinscripció de candidatures finalitza el 30 de juny.

 

investHorizonIVACE i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la CV (REDIT), entren, com partners associats, en el projecte INVEST HORIZON per a impulsar l'acceleració d'empreses de base tecnològica de la Comunitat Valenciana.
Per aquest motiu, organitzen un webinari el 7 de juliol per a explicar la pròxima convocatòria d'aquest programa i les seues característiques.

InvestHorizon és un programa finançat per la Comissió Europea per a ajudar les empreses a preparar el contacte amb inversors. El InvestHorizon Accelerator està dirigit a empreses tecnològiques amb interés en el finançament de la sèrie A.

Si la teua empresa necessita una ronda d'inversió de tipus Sèrie A, o t'agradaria augmentar l'import del teu projecte d'inversió i millorar la valoració de la teua empresa, o si vols escurçar temps, viatges, despeses i esforços, sense assumir costos, apunta't a aquest webinari informatiu i coneixeràs com accedir a l'acceleradora impulsada per l'EIC de la Comissió Europea, InvestHorizon Accelerator.

>> Més informaci i inscripció

>> Web del programa i vídeo explicatiu

neotecEl Programa “NEOTEC” (NUEVOS PROYECTOS EMPRESARIALES DE EMPRESAS INNOVADORAS), gestionado por el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), cuya finalidad es la de financiar la puesta en marcha de nuevos proyectos empresariales de empresas innovadoras, que requieran el uso de tecnologías o conocimientos desarrollados a partir de la actividad investigadora, y en los que la estrategia de negocio se base en el desarrollo de tecnología, ha abierto convocatoria el 15 de abril de 2020.  Estas ayudas cuentan con una dotación presupuestaria total de 25 Millones de euros.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.