Becas2022 v

Les beques IVACE es dirigeixen a persones menors de 30 anys amb titulació universitària o/i de formació professional depenent de la mena de beca: IVACE Exterior, IVACE Exportació i Ocupació, IVACE Internacionalització i Innovació.

Aquestes beques remunerades persegueixen dotar a les empreses i organismes de la Comunitat Valenciana de personal especialitzat en internacionalització a través d'una formació teòrica, i de pràctiques en empreses i entitats públiques sobre els diferents aspectes de l'operativa de comerç exterior i el procés d'internacionalització i en matèries relacionades amb la internacionalització digital de les empreses.

A més, aquestes beques es complementen amb el portal Exportjobs, un portal d'ocupació que permet a les persones en cerca d'ocupació laboral, penjar el seu currículum i conéixer ofertes de treball relacionats amb la internacionalització. Al seu torn, les empreses que busquen personal format i especialitzat, poden publicar en aquesta plataforma les seues ofertes per a canalitzar l'oferta d'ocupació.


 

 

favorito4>> CONVOCATÒRIA VIGENT

Us convidem a participar en una jornada informativa.
Webinar | Beques Ivace per a l'especialització en internacionalització en col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Alacant.
Dimarts, 28 de juny, a les 10.00 hores.
>> Informació
>> Inscripció

Informació per a entitats i candidats/es en els enllaços següents(Les Beques E+E es publicaran al juliol)

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.