DesignEls Premis DesignEuropa celebren l'excel·lència en el disseny i la gestió d'aquest entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC). La convocatòria DesignEuropa 2020 estarà oberta fins al 20 d'abril de 2020.

Organitzats cada dos anys per l'EUIPO, els premis consten de dues categories obertes per a sol·licituds i nominacions: Empreses xicotetes i emergents i Sector industrial. Existeix també una categoria de premis a la Trajectòria Professional, reservats a aquells dissenyadors amb un corpus d'obres important, desenvolupat durant tota una carrera, i que hagen exercit un impacte significatiu sobre la professió del disseny.

La cerimònia de lliurament de premis se celebrarà en Eindhoven, Països Baixos, el 20 d'octubre de 2020 en col·laboració amb el Ministeri d'Economia i Política Mediambiental dels Països Baixos i l'Oficina de Propietat Intel·lectual del Benelux.

CATEGORIES

  • Indústria: *DCR la titularitat del qual corresponga a empreses amb més de 50 empleats i un volum de negoci o balanç total de 10 o més milions d'euros.
  • Empreses xicotetes i emergents: DCR la titularitat del qual corresponga a empreses que complisquen almenys una de les següents condicions:

- menys de 50 empleats i un volum de negoci o balanç total de menys de 10 milions d'euros

- establides l'1 de gener de 2016 o amb posterioritat.

  • 'Reconeixement a tota la carrera' premia la dedicació i aportació a llarg termini d'un dissenyador individual els dissenys del qual s'han tornat emblemàtics amb el pas del temps degut a la seua gran originalitat i creativitat.

>> Com presentar una candidatura

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.