El 22 d'octubre CEEI Castelló organitza aquesta jornada en el marc del Fòrum Emprenedoria amb talent sobre economia circular de la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria (*).

Què és Simbiosi Industrial?

La simbiosi industrial és l'ús que fa una empresa o sector dels recursos d'uns altres. Entre els recursos s'han d'incloure residus, energia, electricitat, aigua, logística, instal·lacions, coneixement tècnic…i un llarg etcètera.

Un taller que t'ajuda a familiaritzar-te amb la Simbiosi Industrial i els seus objectius, però també un primer pas per a pensar en l'economia circular a través de la valorització i reutilització de recursos, serveis comuns, espais,etc.

 

(*) Iniciativa de CEEI Castelló, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.