INVITACION ESTATICA PREMIOS QIA 2020L'Associació Nacional de Centres Promotors de l'Excel·lència, de la qual forma part IVACE reconeixerà divendres que ve 4 de desembre (11.00 am) a les set organitzacions espanyoles guanyadores dels Premis QIA, que representaran al nostre país en la fase internacional dels Quality Innovation Awards.

Molecor Tecnología, AIMPLAS, Corify Care, EGEDA, Skroller, PigCHAMP Pro Europa i TSK han sigut les guardonades pels seus projectes d'alt component innovador en les categories microempreses i startup, pimes, gran empresa, economia circular i petjada carboni zero, sector sanitari, sector educatiu i innovació potencial. Entre elles, dues entitats de la Comunitat Valenciana: AIMPLAS, per innovacions d'economia circular i empremta de carboni zero, i EGEDA en la categoria d'innovacions en el sector educatiu.

Durant l'acte de reconeixement dels guanyadors, que podrà seguir-se en streaming a través de centrosdeexcelencia.com, les empreses guanyadores exposaran les seues iniciatives mitjançant dinàmiques presentacions de dos minuts de duració.

Aquesta competició, creada en 2007 per Excellence Finland, cerca impulsar projectes innovadors en les empreses i organitzacions, compartir experiències i donar reconeixement local i internacional als millors, amb l'objectiu final d'incrementar la competitivitat de les empreses i la dels països participants.

Els Premis QIA, convocats a nivell nacional, estan organitzats per l'Associació de Centres Promotors d'Excel·lència (www.centrosdeexcelencia.com)

Sobre els CEX

L'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència estan distribuïts per tota Espanya i el seu principal objectiu és unir els esforços que s'estan realitzant en diferents Comunitats Autònomes per a potenciar, de manera conjunta i coordinada entre els seus associats, el desenvolupament de la cultura de la qualitat, la innovació i l'excel·lència en la gestió empresarial del nostre país.

Formen part dels Centres CEX: l'Institut per a la Competitivitat Empresarial de Castella i Lleó, l'Agència de Desenvolupament Econòmic de La Rioja (ADER), Madrid Excel·lent, el Club Asturià de Qualitat, la Fundació Navarresa per a l'Excel·lència, la Fundació Basca per a l'Excel·lència (EUSKALIT), l'Institut Aragonés de Foment (IAF), l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), la Societat per al Desenvolupament de Cantàbria (Sodercan) i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

L'Associació CEX reuneix més de 1757 patrons, socis i entitats col·laboradores, 93 persones dedicades a la promoció de la qualitat, l'excel·lència i la innovació, 3.102 avaluadors, realitzant 620 esdeveniments, jornades tècniques i cursos que han mobilitzat a 20.836 persones, ha convocat 10 edicions dels premis CEX amb prop de 800 candidats avaluats.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.