Servei Europeu d'Assistència sobre Drets de Propietat Intel·lectual  (Servei Europeu d'Assistència en DPI) (ÉS)
 
ServicesEl Servei Europeu d'Assistència sobre Drets de Propietat Intel·lectual és una iniciativa oficial de la Comissió Europea que presta, sense cap cost, una primera assessoria i informació sobre assumptes de propietat intel·lectual (PI) i de drets de propietat intel·lectual (DPI). El servei està dirigit a investigadors i a petites i mitjanes empreses (PIMES) que participen en projectes col·laboratius finançats per la Unió Europea (UE).  Addicionalment el servei està dirigit a PIMES que formen part i participen en processos internacionals de transferència tecnològica.

Si necessita assistència personal i a mesura sobre un assumpte particular relacionat amb propietat intel·lectual, desitja estar informat sobre els últims avanços en el món de la propietat intel·lectual i investigació i desenvolupament (I+D) a Europa, o si està interessat en una formació sobre drets de propietat intel·lectual, el Servei Europeu d'Assistència sobre Drets de la Propietat Intel·lectual és el soci perfecte o entitat adequada a qui dirigir-se.

El servei de línia d'ajuda està atés per un equip d'experts en Propietat Intel·lectual. El servei respon consultes en forma individual i preguntes relacionades amb propietat intel·lectual i drets de la propietat intel·lectual, en forma escrita en el termini de 3 dies laborables. A més, el servei dona suport de revisió i anàlisi de contractes i acords relacionats amb propietat intel·lectual, com per exemple, acords o contractes de llicències, de distribució, acords de copropietat i acords de consorci.

El Servei Europeu d'Assistència sobre Drets de Propietat Intel·lectual participa en esdeveniments i conferències empresarials, informant sobre les seues activitats i serveis, i organitza formacions individuals a grups interessats en tota Europa:  tant en el lloc de la seua ubicació com a nivell remot a través de la impartició de seminaris web, mitjançant els quals els participants poden unir-se des dels seus ordinadors d'acord amb la disponibilitat de la seua agenda.

Diverses publicacions com a guies, fulles i documents informatius o casos pràctics, orienten sobre com fer front a qüestions de propietat intel·lectual en una situació de negoci o durant l'execució d'un projecte d'investigació col·laboratiu. Tots ells estan públicament disponibles en la llibreria en línia de la pàgina web del Servei Europeu d'Assistència sobre Drets de Propietat Intel·lectual. Addicionalment, un butlletí periòdic de notícies i un *Boleltín quadrimestral permet que estiga actualitzat amb les últimes notícies i temes de propietat intel·lectual i drets de propietat  intel·lectual. L'equip del servei d'assistència també lliurament material informatiu baixa comanda, per a poder ser distribuïts en esdeveniments o en les activitats ordinàries de negoci.

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.