Africatitulo val

 

AmericaArticulo2

 

Àfrica representa un mercat que ja supera el 18% de la població mundial, amb importants perspectives de creixement i amb la classe mitjana de més ràpid creixement en el món.

Són mercats amb perspectives de creixement econòmic mitjà per damunt del 4% en 2022 I 2023, segons les previsions del FMI.

Per part seua, els Emirats Àrabs són un interessant mercat que gaudeix d'un alt ingrés per càpita, el dotzé del món.

La seua economia dinàmica, la seua obertura als negocis internacionals i la seua ubicació estratègica com a porta d'entrada a la regió, creen oportunitats de negoci i fan dels EAU un mercat atractiu per als exportadors de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

 

 

 

actualidadafrica v

 

Consulta la programació de webinaris i participa


28 1 v

Consultacontenidos v

 

 


28 2 v

 

 


29 1 v

 


29 2 v

 

 

contactaconlared v

 

solicitacontacta AyEA vContacta amb les persones responsables de les antenes de la nostra Xarxa Exterior a l'Àfrica occidental i als Emirats Àrabs i comenta les oportunitats dels diferents mercats, l'estratègia que vols plantejar o les possibilitats del teu producte.

En reunions de 30 minuts i des del teu propi despatx.

 

meetafrica v

 

Volem facilitar el contacte amb potencials empreses compradores.

Consulta més informació sobre les empreses importadores que participen en aquests International Days i sol·licita la teua entrevista.


m cerastar v

 


m vinitus v

 


m africagoumet cs

 


 

 

 

notasdesdelared v

 

En aquesta secció trobareu informes d'actualitat sobre sectors i mercats realitzats des de les nostres antenes de la Xarxa Exterior: noves reglamentacions, productes més demandats en un mercat concret, evolució de la inflació, plans de reactivació i un llarg etcètera.

Us convidem a consultar les diferents notes que anem publicant, estructurades per mercats.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.