PORTADA PLA VAL

El Pla de Promoció Exterior d'IVACE agrupa totes les accions previstes en els mercats exteriors a fi de promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

Aquest Pla de Promoció Exterior s'elabora en col·laboració amb les Associacions Sectorials, les Cambres de comerç i l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i recull les accions plantejades per les mateixes empreses i sectors.

Per al desenvolupament d'aquesta Pla d'accions a l'exterior comptem amb una extensa xarxa de delegacions a l'exterior des de la que coordinem la participació d'empreses valencianes.

Per a conéixer les accions que el Pla de Promoció Exterior ofereix a la seua empresa, pot

 
flecha verdeconsultar en aquest CERCADOR (per sector, àrea geogràfica o país)
 

flecha verdeconsultar el PLA DE PROMOCIÓ EXTERIOR 2024 amb detall de les accions i els objectius per àrees geogràfiques. 

 
 
 

 

 

 

.............................................................................................................................................................................

 
 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.