Analisiscompetencia art v2

Ivace Internacional t'ajuda a analitzar les operacions d'exportació de les empreses de la teua competència en els mercats internacionals.

Oferim a la teua empresa

· Informes en format Excel que et permetran aproximar-te a les operacions d'exportació de la teua competència, incloent-hi el llistat de clients del teu competidor i les operacions realitzades.

· L'oportunitat d'analitzar els detalls de les operacions comercials realitzades pels teus competidors internacionals i espanyols en els últims anys. 

Cost

Gratuït durant l'any 2024.

Com funciona

Tan sols has de facilitar-nos la raó social del teu/s competidors. Et facilitarem un màxim de 5 informes positius d'empreses competidores estrangeres i espanyoles en cada sol·licitud d'informació.

Les dades proporcionades s'extrauen de la Base de dades TRADE ATLES, a través de la informació disponible per als mercats internacionals objecte d'estudi en les declaracions d'importació i exportació que es presenten en les duanes d'aquests països.

Depenent del país, la informació pot ser més o menys completa. No s'analitzaran les operacions d'empreses competidores que tinguen la raó social en la Comunitat Valenciana.

Contacte 

Marisol Menéndez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

        Sol·licitud mitjançant el següent formulari:

                 https://forms.office.com/e/D4TcSpAqqX

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.