Activastartups23 vFins al 23 de desembre està obert el termini de sol·licitud de la convocatòria d'ajudes del programa “Activa Startups 2023” en la Comunitat Valenciana, dirigides a impulsar la innovació oberta en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per a pimes.

“Activa Startups” és una iniciativa del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme emmarcada dins de les àrees estratègiques definides en l'Estratègia Nacional d'Indústria Connectada 4.0. l'objectiu del qual és incrementar el valor afegit industrial i l'ocupació qualificada en el sector, afavorir un model propi per a la indústria del futur desenvolupant l'oferta local de solucions digitals, i promovent, també, palanques competitives diferencials per a donar suport a la indústria espanyola i impulsar les seues exportacions.

Este programa dona suport a la col·laboració entre empreses emergents/startups i empreses consolidades amb potencial d'innovació. Té com a finalitat l'impuls de la innovació i el creixement d'empreses de nova generació, a través del desenvolupament d'entorns col·laboratius i impulsant la seua digitalització.

El seu principal objectiu és el desenvolupament de projectes de col·laboració entre pimes i startups, que servisquen per a impulsar el seu creixement empresarial.

Les actuacions susceptibles de finançament seran projectes d'innovació en matèria de transformació digital, desenvolupament i incorporació de tecnologies emergents, transformació cap a una economia baixa en carboni o incorporació de l'economia circular en el model de negoci de la pime.

Beneficiaris:

Les ajudes d'esta convocatòria van dirigides a empreses l'activitat de les quals es referisca a qualsevol sector, amb domicili fiscal en la Comunitat Valenciana que tinguen la condició de PIME i que vagen a desenvolupar un projecte d'innovació oberta amb l'assessorament i suport d'una startup.

Queden exclosos, en aplicació del que s'estableix en l'article 3.2 de l'Ordre de Bases les empreses vinculades als següents sectors:

  • Les empreses que operen en els sectors de la pesca i l'aqüicultura, regulats pel Reglament (CE) Núm. 104/2000 del Consell
  • Les empreses dedicades a la producció primària de productes agrícoles

>> Més informació

>> Sol.licituds convocatòria Comunitat Valenciana

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.