El grup CaixaBank, a través de CaixaBank DayOne, convoca la dessetena edició dels Premis EmprénXXI que identifiquen, reconeixen i acompanyen a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement a Espanya i Portugal.

En la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI València), sobretot en la part de difusió per a donar a conéixer estos premis a l'empresariat valencià i així fomentar activitats empresarials.

Els Premis EmprénXXI busquen identificar joves empreses innovadores que, havent tingut uns primers resultats d'èxit, tenen davant sí un ambiciós pla de creixement i necessiten recursos per a dur-ho a terme.

El concurs està dirigit a empreses de base tecnològica i digital, amb un alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors, entenent-se la innovació en un sentit ampli (producte, processos, model de negoci, etc).

Termini d'inscripció: El període de presentació de candidatures finalitza el 12 de desembre de 2023 a les 18:00h

Les candidatures presentades competiran en 3 categories de premis.

Premi Regional

El Premi Regional està dirigit a empreses de base tecnològica i innovadora de qualsevol sector d'activitat segmentats per territori. Opten a este premi totes les empreses d'un territori, independentment del seu sector. En inscriure's, els participants entren de manera automàtica en esta categoria, segons el domicili de l'empresa.

Les 17 empreses guanyadores de la competició autonòmica d'Espanya (una empresa guanyadora en cada comunitat autònoma) i les 2 empreses guanyadores de Portugal (una empresa guanyadora per cada regió), seran reconegudes com les empreses de major potencial de creixement en el seu territori.

Accèssits especials

S'entregaran dos accèssits especials que tindran una dotació de 9.000€ cadascun: el premi Sostenibilitat, a l'empresa més sostenible sobre la base dels criteris ESG (ambiental, social i govern corporatiu), i el premi Deeptech, a la innovació tecnològica més disruptiva. Opten a este premi totes les empreses que hagen presentat una candidatura, independentment del seu territori o sector.

Premi Reptes EmprénXXI

El Premi Reptes EmprénXXI està dirigit exclusivament a microempreses i PIMES que aporten solucions per a solucionar els desafiaments plantejats en cadascun dels Reptes del Demà proposats. En inscriure's, els participants trien en quin desafiament volen participar amb la seua candidatura i opten a este premi totes les empreses candidates d'un desafiament, independentment del seu territori.

Les 12 empreses guanyadores (una empresa guanyadora de cada desafiament) seran reconegudes com les empreses que han presentat la millor solució per al repte plantejat.

Sota esta categoria busquem solucions hui per als Reptes del Demà, aquells que ens desafien a imaginar un món millor, més sostenible i respectuós amb totes les seues formes de vida.

Els reptes de la 17a edició són els següents:

  • El planeta del demà: conservació del planeta i a preservació dels recursos naturals i agricultura sostenible. Reptadores: AgroBank i Imagin.
  • El benestar del demà: benestar dels ciutadans i la prevenció de malalties. Reptadores: VidaCaixa i CaixaBank Sèniors.
  • El talent del demà: desenvolupament del talent humà i pel treball del demà. Reptadores: MicroBank i CaixaBank RH.
  • Les ciutats del demà: fer que les ciutats i pobles on vivim siguen més sostenibles, segures, connectades i amb mobilitat adaptada. Reptadores: CaixaBank Real Estigues & Homes i CaixaBank Payment&Consumer.
  • L'economia del demà: innovació i tecnologia per a la transformació sectorial. Reptadores: CaixaBank (Innovació) i DayOne.
  • El gaudi del demà: a transformar l'experiència de les persones durant les activitats de gaudi del seu temps lliure. Reptadores: Hotels&Tourism i CaixaBank Negocis (Food&Drinks).

A més, les empreses guanyadores tindran accés a:

- la participació en el Investors Day EmprendeXXI i el DayOne Open Innovation Program.

- al programa de formació internacional, Moonshot Thinking for Entrepreneurs.

- la comunitat DayOne AlumniXXI amb els fundadors de les empreses guanyadores d'anteriors edicions.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.