1080x1920 FIJO VAL

 

Ivace Internacional participa divendres que ve 22 de setembre en Plaça Europa, un esdeveniment organitzat per la Direcció General de Fons Europeus on la joventut podrà conéixer les oportunitats que la Unió Europea els brinda en matèria de formació i ocupació.

En la plaça de l'Ajuntament de València, des de les 10.00 del matí, podràs conéixer l'oferta que organismes com LABORA, IVAJ, Conselleria d'Educació o València Activa i el mateix Ivace tenen per a joves de 16 a 29 anys com ara beques formatives, oportunitats de treball i programes educatius internacionals.

Així mateix, al llarg de l'esdeveniment es realitzaran taules redones, dinàmiques i tallers on experts i joves parlaran i debatran sobre experiències d'estudis i ocupació, alhora que s'abordarà la situació actual i futura per a la joventut valenciana i europea en aquesta matèria d'especial rellevància actualment.

Entre els objectius principals que s'ha marcat la Generalitat per a l'organització de ‘Plaça Europa’ es troba ajudar i guiar a la joventut a través dels diferents estands, proporcionant-los informació bàsica sobre estudis i treball, que adquirisquen coneixements, habilitats i capacitats per al seu desenvolupament professional, enfortint el seu compromís cívic, donant forma al futur d'Europa i ressaltar la importància dels joves en aquest any Europeu de les Competències 2023.

L'Any Europeu de les Competències suposa un nou impuls a l'aprenentatge permanent, capacitant a les persones i les empreses perquè contribuïsquen a les transicions ecològica i digital, donant suport a la innovació i la competitivitat.

La Direcció General de Fons Europeus vol fer que la veu de la joventut se senta i que tinga més oportunitats d'aprendre, compartir visions, conéixer a persones i participar en activitats per tota Europa, és el moment ideal per a avançar amb confiança i esperança.

A més, durant tot el dia es podran gaudir també d'actuacions musicals, tallers de dansa i pintura.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.