cex23Fins al 31 de març està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis CEX que convoca l'Associació de Centres Excel·lència (CEX), de la qual forma part IVACE, amb l'objectiu de reconéixer les millors pràctiques de gestió en empreses excel·lents. En aquesta edició de 2023, el tema de les bones pràctiques presentades serà "Neutralitat climàtica. Descarbonització i transició energètica".

La candidatura haurà d'acreditar una bona pràctica en el seu model de gestió que haja permés a la companyia fer un salt adaptatiu,amb resultats mesurables i rellevants relacionats amb la neutralitat climàtica, especialment amb la descarbonització i transició energètica de les seues operacions.

Les organitzacions candidates hauran de disposar del centre de treball operatiu, al qual es refereix la bona pràctica presentada, en alguna de les CCAA representades per un dels socis CEX

Es prendran en consideració, entre altres, aspectes com:

  • Alineació de l'estratègia de descarbonització i transició energètica amb l'estratègia de negoci, i el seu encaix amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
  • Millora de l'eficiència energètica, mitjançant la incorporació de les millors tecnologies disponibles i implantació de sistemes de gestió energètica.
  • Utilització d'energies renovables de cara a la reducció d'emissions i la dependència de combustibles fòssils.
  • Descarbonització dels processos de producció.
  • Utilització de subproductes i valorització dels residus per a integrar-los en altres processos, reduint l'impacte mediambiental al llarg del seu cicle de vida.
  • Actuacions dirigides a una mobilitat sense emissions.
  • Creació d'ocupació d'alt valor afegit mitjançant formació dels professionals generant les capacitats necessàries per a poder implementar tecnologies i processos menys contaminants.
  • Nous models de negoci que oferisquen solucions innovadores per a la transició energètica.
  • Comprometre als diferents grups d'interés en el camí cap a la neutralitat climàtica, implicant-los en la millora de la sostenibilitat ambiental (persones, clients, proveïdors, aliats, etc.)”

Les dates clau són:

1) Inscripció al Premi – fins al 31 de març.
2) Selecció dels finalistes – 11 de maig.
3) Exposició en públic de les bones pràctiques finalistes i decisió del Jurat – Juny a Castella i Lleó.

>> Formulari de sol.licitud

>> Més informació sobre els premis

Si la seua empresa o organització està interessada a participar o per a qualsevol informació complementària, contacten amb:

- Vicent Gasent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 96 120 96 76

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.