El Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana. Del desenvolupament local a la innovació territorial s'ha consolidat com un espai per a reflexionar, compartir i consensuar els projectes que des del territori han de desenvolupar-se en moments de canvi com l'actual.

La IV edició, que se celebra el 22 de novembre, promourà el debat sobre la necessitat de l'existència d'estructures permanents de participació, capaces de contribuir a dissenyar estratègies consensuades a mitjà i llarg termini, de millorar les opcions de captació de finançament per a la implementació amb èxit de projectes i activitats generadores d'activitat i, en definitiva, que secunden i contribuïsquen al desenvolupament sostenible del territori.

El programa inclou en aquesta ocasió sessions de treball sobre aquestes estructures, així com casos i experiències d'èxit de territoris que han integrat aquest tipus d'iniciatives.

El congrés es dirigeix a tots els actors implicats en el desenvolupament del territori, en la generació d'activitat emprenedora i innovadora, tant a nivell tècnic, polític, social com a econòmic.

Iniciativa dels CEEIs de la Comunitat Valenciana, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.