Dimecres 25 de maig comença el Fòrum Créixer Innovant, que té com a propòsit afavorir el creixement i consolidació de les pimes, donar respostes a temes concrets del territori, detectats pels agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana i aprofundir en l'anàlisi i desenvolupament d'avantatges competitius de cara al futur immediat.

El Fòrum posa l'accent en com arribar a ser una empresa basada en les dades, un objectiu que implica submergir-se en un procés de gestió del canvi que arranca amb una transformació de la pròpia cultura de la companyia.

En un cicle de quatre sessions en línia, quatre persones expertes ens donaran les claus per a "conéixer el valor de les dades obertes per a un emprenedor o una pime".

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx, Creama, Ajuntament de Xàbia i l'Observatori Valencià de dades obertes i transparència.

Sessions

25/05/2022 - Com i quan (i quan no) treballar amb dades en una PIME

01/06/2022 - Dades obertes fàcils per als xicotets comerços

08/06/2022 - Les dades obertes en el sector immobiliari

15/06/2022 - Emprendre amb dades

>> Més informació i inscripció

Per a participar és necessària la inscripció en cadascuna de les sessions.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.