92244 fotoaLa primera setmana de desembre tindrà lloc la Setmana Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2020, una iniciativa conjunta dels CEEIs de la Comunitat Valenciana, que servirà per a analitzar diferents temàtiques d'interés comú en format 'en línia'. D'aquesta manera se celebrarà en 2020 la gran trobada autonòmica Focus Pime que es desenvolupa cada any en una província de la Comunitat.

L'excepcionalitat marcada per la pandèmia ha impedit la seua realització a la província de Castelló com estava previst inicialment, i per a respondre al repte de la seua continuïtat s'han programat tres esdeveniments virtuals -un impulsat des de cada província- que serviran com a colofó als nombrosos esdeveniments Focus Pime desenvolupats durant l'any per cadascun dels CEEIs de la Comunitat.

La setmana arrancarà el dimarts 1 de desembre amb CEEI Elx que coordinarà el primer dels esdeveniments, "La digitalització de la indústria tradicional", en el qual s'analitzarà la variable de la transformació tecnològica com un eix transversal sobre el qual pivotaran molts processos aplicables punt en la gestió, la comercialització i, sobretot, en els propis processos productius de les empreses.

L'endemà, el dimecres 2 de desembre CEEI València farà el propi amb la trobada sobre les "Bioempreses de salut enfront de la Covid-19". En aquest sentit, s'abordaran els reptes de la Biomedicina i la Salut en moments de crisi sanitària com l'actual, de la mà d'experts i professionals del sector BIO, procedents d'empreses amb projecció nacional i internacional.

Finalment, el dijous 3 de desembre, CEEI Castelló posarà el colofó a la Setmana amb la trobada virtual "Dones i tecnologia", que serà moderat per la directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company, i clausurat pel conseller d'Economia, Rafael Climent.

Els esdeveniments FOCUS són una iniciativa dels CEEI Comunitat Valenciana, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

>> Per a més informació i inscripció, vegeu cadascuna de les sessions

>> Nota de premsa

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.