91912 foto1El 26 de novembre se celebra el II Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana. Del desenvolupament local a la innovació territorial, una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat, a través de l'IVACE, dins de la seua política de suport a la coordinació de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana, i que organitzen els CEEI de la Comunitat Valenciana, el Grup d'Investigació en Desenvolupament Territorial de la Universitat de València (GRIDET) i l'Associació de Professionals d'Agents de Desenvolupament Local (ADLYPSE CV).

En la seua segona edició el congrés es consolida com un espai per a reflexionar, compartir i consensuar els projectes que des del territori han de desenvolupar-se en moments de crisis com l'actual.

L'emprenedoria i la innovació territorial es configuren com una línia d'acció interessant als nous reptes sorgits en l'actualitat. És temps, per tant, de debatre, analitzar i aprendre d'aquest moment de la nostra experiència i de la d'altres territoris per a, a través d'accions innovadores observades i propostes de manera conjunta pels agents, afrontar amb èxit el procés de desenvolupament local.

Per això, el programa d'aquesta segona edició abordarà aspectes fonamentals del desenvolupament del territori en l'actualitat, presentant casos i experiències de territoris com Catalunya, Castilla i León i Comunitat Valenciana.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.