stories premios cex idi cast
El 2 d'octubre a les 11:00h. se celebra a Palma la Gala final dels Premis CEX 2020.
Segueix-la en streaming, escolta les ponències de les bones pràctiques finalistes i coneix la guanyadora
 
L'edició dels Premis CEX 2020, promoguts per l'Associació dels Centres de Promotors d'Excel·lència, ja compta amb les cinc entitats finalistes que competeixen pel guardó a la millor pràctica. Enguany els premis distingeixen l'excel·lència en la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en la gestió de les organitzacions, i entre les empreses finalistes es troba la cooperativa valenciana Grup Sorolla Educació.

 
El pròxim dia 2 d'octubre a les 11.00 am (hora peninsular espanyola), totes les persones interessades podran continuar online la cerimònia en la qual els finalistes exposaran en cinc minuts les seues bones pràctiques i es coneixerà el nom de l'entitat guanyadora. La cerimònia es desenvoluparà a través del canal Youtube dels Centres CEX, ja que la pandèmia no ha fet possible la celebració d'un esdeveniment presencial. La transmissió es realitza en obert donat el caràcter pedagògic que les bones pràctiques suposen per a altres organitzacions tant públiques com privades a Espanya i el món.

L'Associació dels Centres de Promotors d'Excel·lència - de la qual forma part l'IVACE - reuneix els principals centres promotors de l'excel·lència públics i privats d'Espanya, i té com a objectiu potenciar el desenvolupament de la cultura de la qualitat i de la innovació en la gestió empresarial.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.