premioLa Secretaria General d'Innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, ha convocat els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2020, el termini de presentació del qual de candidatures està obert fins al 8 d'octubre.

Els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny són el més alt guardó que s'atorga a Espanya per a distingir a aquelles persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seua estratègia professional i del seu creixement empresarial. Així mateix, premia als professionals i empreses que han contribuït significativament a l'increment del prestigi del disseny espanyol i a les entitats que, incorporant-lo a la seua estratègia empresarial, han demostrat que el disseny és una potent palanca de la innovació i la competitivitat.

Els Premis Nacionals d'Innovació contemplen les següents modalitats:

- Modalitat “Trajectòria Innovadora”: empresaris i professionals amb una trajectòria d'almenys deu anys en la qual la innovació ha sigut una de les característiques rellevants.
- Modalitat “Gran Empresa”: grans empreses amb una activitat innovadora d'almenys deu anys.
- Modalitat “Petita i mitjana empresa”: petites i mitjanes empreses amb demostrada activitat innovadora d'almenys cinc anys. Dotació econòmica de 30.000€.

Els Premis Nacionals de Disseny es convoquen en les següents modalitats:

- Modalitat “Professionals”: professionals del disseny (persones físiques o equips de professionals) amb una trajectòria d'almenys deu anys de reconegut prestigi en el sector. Dotació econòmica de 30.000€.
- Modalitat “Empreses”: empreses consolidades que hagen incorporat el disseny a la seua estratègia empresarial durant almenys deu anys.
- Modalitat “Joves Dissenyadors”: dirigit a aquells creadors, amb una edat que no sobrepasse els trenta-cinc anys en el dia de la presentació de la candidatura, i amb una trajectòria professional inferior a deu anys. Dotació econòmica de 15.000€.

El termini de presentació de candidatures finalitza a les 15.00 (hora peninsular) del dia 8 d'octubre de 2020, i es realitzarà necessàriament a través dels mitjans electrònics habilitats per a aquesta fi en la seu electrònica del Ministeri de Ciència i Innovació, sent imprescindible la posterior signatura de la candidatura i registre d'aquesta.

>> Ordre de la Secretaria General d'Innovació, per la qual es convoquen els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2020.

>> Mes informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.