jorn-comunitatsEl dimarts, 23 de juny a les 10.00 hores, se celebrarà la jornada online ‘Creació de Comunitats Energètiques als Parcs Empresarials de la Comunitat’ organitzada per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), i l'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE).  En ella es detallarà en què consisteixen les comunitats energètiques locals, els seus principals beneficis, com es podrien començar a desplegar als parcs empresarials i s'explicaran els programes de suport de l'Ivace destinats a les àrees industrials de la Comunitat.

Aquesta jornada està dirigida a ajuntaments, entitats i associacions empresarials de la Comunitat. Si estàs interessat a participar pots inscriure't a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Programa:

  •     Obertura a càrrec de la directora general d'IVACE, Júlia Company. Subvencions per a la millora i modernització de parcs empresarials
  •     Solucions Tecnològiques per a la creació de Comunitats Energètiques. Eines de planificació cooperativa d'inversions, digitalització i operació sostenible, *ITE.
  •     Futur Pla de Promoció de les Comunitats Energètiques, IVACE.
  •     Clausura.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.