PremiosCEEI2020Fins al 23 de juliol a les 12.00 està obert el termini de presentació de candidatures als Premis CEEI-IVACE 2020 que convoquen el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i que reconeixen l'esforç d'empreses innovadores per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

La convocatòria va dirigida a empreses amb domicili fiscal o social situat en l'àmbit d'actuació del CEEI València (Província de València i les Comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla, de la província d'Alacant), i estableix dues categories a premiar:

- Premi CREACIÓ D'EMPRESA: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador i dos accesits per als dos finalistes. (per a empreses que hagen iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2018)

- Premi TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador. (per a empreses que hagen iniciat l'activitat des de l'1 de gener de 2015)

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.