Documento2-1El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i l'EOI, amb els qui l'IVACE col·labora en la Comunitat Valenciana per a dur a terme iniciatives de suport a les pimes, han posat en marxa tres noves mesures gratuïtes per a contrarestar els efectes del COVID-19 en les empreses.

Assessorament PIME perquè consultors especialitzats analitzen i desenvolupen conjuntament amb persones emprenedores, pimes i autònoms, els seus models de negoci i plans estratègics d'impuls i millora de les seues empreses.

>> Programa

>> Més informació i inscripció (Comunitat Valenciana)

Assessorament Express per a ajudar a persones emprenedores i autònoms en la presa de decisions vinculades a la gestió financera i legal del seu negoci.

>> Programa 

PIME digital, perquè persones emprenedores, pimes i autònoms aprenguen a analitzar les necessitats de digitalització de les seues organitzacions, així com a desenvolupar les habilitats necessàries per a dur a terme una transformació digital àgil i eficaç.

>> Programa

>> Més informació i inscripció (Comunitat Valenciana)

  

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.