SCALE UP2020 redesEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la tercera edició d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 12 de març. I d'entre totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria. SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea a través de l'Enterprise Europe Network - SEIMED, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

 

La tercera edició d'SCALE UP està dirigida a startups i pimes amb menys de 6 anys que vulguen fer el salt i créixer exponencialment.

 

SCALE UP és un programa exclusiu d'escalabilitat empresarial que té una duració de 9 mesos d'abril a desembre de 2020 i inclou un pla de més de 50 hores de training i coaching amb destacats experts i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial, així com un pla de mentoring que permetrà a les  10 startups seleccionades dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement en un SCALE UP Pla. L'objectiu és convertir a les empreses participants en negocis escalables amb alt potencial de creixement, i per tant, més atractius per a inversors i finançadors públic-privats.

 

SCALE UP inclou també l'organització d'un esdeveniment exclusiu en el qual les empreses participants podran presentar-se davant inversors internacionals. En l'última fase es premiarà amb 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

 

 

 

 

 

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.