espaitecEl Parc Científic de la UJI - ESPAITEC- organitza el 29 de gener una sessió en la qual participa IVACE juntament amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb l'objectiu d'informar el teixit empresarial provincial i grups d'investigació de la UJIsobre el conjunt de programes de finançament públic disponibles per a l'execució de projectes innovadors.

L'IVACE donarà a conéixer ajudes amb llançament imminent que tenen com a objectiu promoure la cooperació empresarial, la transferència de tecnologia entre universitat i empresa, la digitalització de les pimes, la creació d'empreses innovadores o la generació de projectes on la innovació del producte o procés siga protagonista. Per part del CDTI es presentaran ajudes per a la I+D+I a nivell nacional i internacional.

L'AVI centrarà la seua presentació en projectes de finançament públic per a promoure la consolidació del conjunt de la cadena de valor empresarial, la intensificació de l'ús del coneixement per part de les empreses, i la compra pública innovadora, com a instrument de desenvolupament de tecnologies i innovacions orientades a la millora de la qualitat i l'eficiència dels serveis públics.

>> Més informació i inscripció (necessària)

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.