El 30 d'octubre CEEI València i IVACE organitzen a València la jornada final del Projecte Europeu MAESTRALE en la qual Alfons Cornella, fundador i president d'Infonomia i de Co-Society, impartirà la ponència Innovació i Economia Circular.  En el transcurs de l'acte es farà lliurament dels PREMIS CEEI-IVACE 2019 València (22a edició).

El projecte MAESTRALE té com a objectiu establir les bases d'una estratègia per al desplegament d'energia marítima en l'àrea mediterrània. Basat en una enquesta de tecnologies existents i innovadores, barreres i potencials als països participants, MAESTRALE cerca ampliar l'intercanvi de coneixements entre científics, responsables polítics, empresaris i ciutadans, i encoratjar mesures i inversions efectives per al Blue Growth.

Durant la trobada, es presentaran els resultats finals del projecte, seguit d'una ponència impartida per Alfons Cornella en la qual es tractarà el nou model econòmic basat en les “inversions emmagatzemades”, la redefinició de molts models de negoci, el desenvolupament de noves tecnologies i la consegüent innovació, la creació de nous professionals, amb noves capacitacions, i el seu impacte econòmic i social en la fabricació de productes en termes de components, energies i treball.

Per a finalitzar l'esdeveniment es realitzarà el lliurament de Premis CEEI IVACE 2019 València, que reconeixen l'esforç d'empreses innovadores en l'àmbit d'actuacio? del CEEI València, per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

Lloc: Palau Albereda - Sala Àtic, Carrer de l'Arquitecte Mora, 2 - València (València)

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.