focus elx

La ciutat d'Elx acollirà el 5 i 6 de novembre, la 14a Edició de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana, consolidat com la major trobada emprenedora de la Comunitat Valenciana i un fòrum empresarial de referència en tendències empresarials i tecnològiques. En aquesta edició de Focus s'oferirà una programació que donarà resposta als interessos i necessitats de pimes i persones emprenedores entorn de la transformació digital, innovació i competitivitat.

Les tecnologies de la informació i la comunicació són un marc transversal ineludible sobre el qual sustentar fortaleses competitives del desenvolupament econòmic regional, per aquest motiu la temàtica seleccionada se centre en els següents eixos temàtics:

•    Management i gestió.

•    Societat: transformant digitalment l'experiència ciutadana.

•    Tecnologia: eines de la transformació digital.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament de l'IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.