argeliamapIVACE organitza el 6 de juny en la nostra seu a València, una jornada sobre les oportunitats de negoci que ofereix Algèria a empreses del sector agroindustrial, fertilitzants, instal·lacions de reg, abonaments, fertilitzants, post-cull, hivernacles, fitosanitaris, vivers i uns altres, que serà impartida via Skype per la delegada en IVACE Algèria, Malika Zedjaoui.

Algèria és el huité mercat per a l'exportació de la Comunitat Valenciana, el segon fora de la Unió Europea i la primera destinació d'Àfrica que, juntament amb el Marroc, concentra un 61% del valor exportat a aqueix continent.

És la 4a major potència econòmica del continent africà i una de les regions més riques d'Àfrica. Amb més de 42 milions d'habitants, també sobreïx com el gran mercat al Magrib Àrab. Ofereix una economia dinàmica amb perspectives de creixement econòmic previst pròxim al 3,5% en 2018 per l'augment del preu del petroli.

Donat l'aforament disponible, la participació es confirmarà per ordre d'inscripció, prioritzant la participació d'una persona per empresa participant.

Contacte: Rafael A. Pérez Antolí - Tel: 961 209 586,  Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

>> Programa

>> Inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.