premios_envase.gif Els “Premis de Disseny i Sostenibilitat d’Envàs i Embalatge" sorgeixen amb l’objecte de fomentar la innovació en el disseny i la sostenibilitat dels envasos i embalatges. Es tracta d’un concurs orientat tant a empreses com a estudiants. Fins al 21/12/2009 Aquests guardons es creguen a iniciativa del Cluster d’Innovació en Envàs i Embalatge de la Comunitat Valenciana i estan finançats per l’IMPIVA de la Generalitat Valenciana i els Fons FEDER. L’Associació Cluster d’Envàs i Embalatge de la Comunitat Valenciana està formada per empreses valencianes que pretenen contribuir al desenrotllament competitiu del sector a través del foment de la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació.
Els premiats tindran l’oportunitat d’obtindre la màxima difusió davant de la societat en general i, concretament, en la celebració de l’entrega de premis, davant de les empreses referents del sector de l’envàs i l’embalatge i de les Administracions Públiques

Mas info

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.