Es van a repartir més de 80.000 euros en premis dividits en 14 categories. Es dirigixen a empreses, projectes empresarials, centres educatius i entitats emprenedores

La presentació de candidatures es realitzarà únicament ON LINE en la direcció www.diadelapersonaemprendedora.es

En l’apartat "Inscripció a Premis", hauran de registrar-se i omplir segons a la categoria que es presenten una sèrie de preguntes que constituïxen l’Informe Descriptiu.

El termini de presentació finalitza el 16 d’abril a les 14.00 h. i és possible presentar-se a diverses categories comprovant prèviament que es complixen els requisits per a poder participar en cada una d’elles.

L’entrega de Premis es realitzarà durant la celebració del "Dia de la Persona Emprenedora Comunitat Valenciana 2009"  el pròxim 7 de maig en Fira de València i està patrocinat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç a través de la Direcció General de Política de la Pime i la Generalitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.