dpe_03-11-2011_150pix.jpg Se celebra en Fira València i té com a objectiu animar i facilitar les iniciatives emprenedores orientades a la creació d'empreses

 

En el Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana es propicia el contacte entre persones que es proposen crear una empresa, aquells que ja la van crear, que estan en fase de consolidació de l'activitat, empresaris amb èxit en les seues activitats, i formadors i experts d'organitzacions dedicades a la informació i assessorament als emprenedors.

Al llarg del dia es desenrotllarà un ampli programa d'actuacions consistent en la realització, de forma simultània, de panells d'experts, tallers, ponències, activitats d'assessorament individualitzat a demanda dels emprenedors, entrevistes per a la busca de col·laboració i, inclús, activitats lúdiques d'aprenentatge experiencial.


Més informació

Emprendemjunts


Dia de la Persona Emprenedora

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.