IVACE Internacional i les Cambres de Comerç, en col·laboració amb ICEX, continuem treballant junts i unint els nostres esforços per a oferir a les empreses tota la informació necessària per al seu procés d’internacionalització i fer arribar el nostre suport a tots els racons de la Comunitat Valenciana. I més encara en un escenari creat per la pandèmia provocada per la Covid-19.

Per això, posem a la teua disposició tota una bateria de seminaris online gratuïts sobre temes amolt diversos en els quals intervenen persones amb experiència i coneixement del comerç internacional.

En l’escenari de canvis i incertesa que ha provocat la crisi de la Covid-19, és imprescindible comptar amb informació fiable i actualitzada sobre l’evolució dels mercats, amb les claus de com cada sector ha d’adaptar-se per a mantindre el seu negoci. Les empreses que més ràpid s’adapten per a respondre a les demandes del mercat internacional són aquelles que resistiran millor i podran aprofitar les oportunitats.

 

>> Consulta la programació

 

Consulta els Webinaris GlobalCV ja celebrats:

 

Com afectarà la pandèmia a l'economia europea i espanyola?  El futur de la globalització després del Coronavirus i la seua implicació en les exportacions valencianes. Internacionalitza Digital. Com LinkedIn pot donar major notorietat i presència internacional a la teua empresa

 

 

Ajudes econòmiques a fons perdut


Ajudes de la Direcció General d'internacionalització.

En les ajudes previstes per a la promoció exterior de les empreses de la Comunitat Valenciana es contempla el suport econòmic per a despeses associades a la implementació de l'estratègia de màrqueting digital o ecommerce internacional:

- Publicitat o inscripció en portals o directors on-line o mercats electrònics internacionals

- Campanyes de comunicació online directament vinculades amb el pla d'internacionalització, dirigides a treballar el posicionament de continguts, gestió de xarxes socials, campanyes d'email màrqueting, i uns altres.

- Creació i adaptació a mercats internacionals tant de material promocional com de pàgina web

flechitahorizontal  Anar a les ajudas DGI

 

 

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 

Estratègia per a l'elaboració d'un Pla de Màrqueting Digital Internacional

 

castellanoEt proporcionem assessorament personalitzat, de la mà de personal expert, que ajude la teua empresa a definir un Pla de Màrqueting Digital que permeta establir objectius realistes i adaptats a la teua estratègia d'internacionalització, suggerint en cada cas les accions, els recursos i l'ús de les eines digitals més adequades per a la teua empresa.

La Tutoria de Màrqueting Digital Internacional (EXPORNET), en el marc del Xec de Tutories d'Internacionalització, és el programa d'assessorament que IVACE posa a la disposició de les empreses amb aquest objectiu.

Durant un màxim de 8 mesos, una consultora especialitzada durà a terme un assessorament especialitzat i individualitzat en posicionament internacional a través de la web i plataformes digitals, i si fora el cas, en la definició d'una estratègia d'ecommerce.

 

 

Tens fins al 30 de setembre per a sol.licitar el Xec Tutories 

 

 

 

 

 

L'actual situació de pandèmia provocada per la Covid19 tindrà un reflex en una major digitalització empresarial. Des d'IVACE volem impulsar aqueixa digitalització també en l'àmbit de la internacionalització.

Per a això, t'oferim un paquet de mesures dirigides tota elles a reforçar la teua estratègia de venda ecommerce i a través de mercats electrònics.

T'oferim un servei personalitzat des de la nostra Xarxa Exterior per a analitzar la viabilitat de comercialització en el canal online, considerant les seues diferents variants, i aportar totes les dades necessàries per a establir les estratègies més adequades en cada mercat.

Reforçarem la formació amb webinaris especialitzats en aquests nous canals de comercialització. La informació i la formació és el primer pas per al desenvolupament d'una bona estratègia.

 

 cuadrado webinarios2 v    consultoriaestrategia2 v    canalecommerce2 v    ayudasestrategia2 v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2jun

Punts Clau en el CrossBorder Ecommerce - EcommTerms

La incorporació del comerç electrònic com a canal de venda genera una sèrie de punts crítics quant a planificació, arquitectura, disseny, i fins i tot implicacions sobre logística i fiscalitat. Quan l'estratègia és internacional, ens trobem amb el cross-border e-commerce o comerç digital transfronterer amb els seus propis EcommTerms.

En aquest seminari t'explicarem quins són els EcommTerms i la manera d'afrontar-los per a aconseguir minimitzar el risc en la venda dels nostres productes

flechaverdeMés informació

flechaverde INSCRIPCIÓ

 

9jun

 

Ecommerce a la Xina

El mercat online a la Xina continua en creixement, especialment en aquest moment en el qual el model de consum de la població xinesa ha experimentat una ràpida transformació i l'online s'ha convertit en un dels principals canals de venda. Es tracta d'un mercat complex i dinàmic, que compta amb una gran diversitat de plataformes, amb diversitat d'utilitats. Presenta grans oportunitats per a empreses estrangeres, que han de conéixer el seu funcionament per a poder aprofitar les ocasions que presenta.

En aquest webinari oferirem una visió general del mercat xinés, amb informació sobre les principals plataformes online i el seu funcionament, el funcionament de les plataformes de venda transfrontereres, així com les dificultats a les quals s'enfronten les empreses estrangeres per a la venda dels seus productes online a la Xina

flechaverdeMés informació

flechaverde INSCRIPCIÓ

 

 11jun

Comerç online als Estats Units

Coneixerem les perspectives del comerç online en el mercat en línia més potent d'occident i els avantatges d'accedir a aquest mercat. El perfil del client, els productes susceptibles o els requisits tècnics, entre altres qüestions

flechaverdeMés informació

flechaverde INSCRIPCIÓ

           

Subcategories

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.