L'Ivace presta serveis personalitzats a les empreses per a la comercialització dels seus productes en els diferents mercats.

Amb la finalitat de facilitar la internacionalització de les pimes de la Comunitat en els mercats exteriors, IVACE Internacional ofereix a les empreses que hagen sol·licitat tres serveis personalitzats a través de la Xarxa Exterior,  una subvenció del 100% del cost del 4t servei que sol·liciten, sempre que els quatre serveis se sol·liciten dins del mateix exercici (any 2022).  
Aquesta regla d'un quart servei gratuït s'aplicarà, successivament, si l'empresa sol·licita més serveis en aquest període.

Especial Ucraïna / Rússia. L'Ivace ofereix 3 serveis gratuïts en països on és present a través de la Xarxa Exterior, a empreses de la Comunitat que demostren en declaració responsable tindre una dependència del 25% del mercat ucraïnés o rus sobre el total de les seues exportacions, o que, a causa de la situació actual, vegen afectada greument el seu volum de vendes internacionals.

sobreAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

 

  SONDEIG PREVI

Rep de manera àgil - i directa des del mercat -  informació sobre la viabilitat del teu producte o servei.

L'antena/delegació de l'IVACE al país i sobre la base dels criteris acordats amb l'empresa, fa una anàlisi d'inici dels factors fonamentals per a la introducció amb èxit de l'empresa en el mercat: oferta, demanda, canals de distribució, aspectes tècnics, etc.

Es confecciona un informe breu amb la informació obtinguda, realitzant a més una videoconferència amb la delegació d'IVACE corresponent, en la qual es poden resoldre dubtes i estableixen passos a donar.

Duració: tres setmanes

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 100,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 125,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 150,00 €

  CONFECCIÓ DE LLISTATS

Facilitem les dades dels contactes que t'interessen per a comercialitzar el teu producte o servei des del propi mercat.

L'antena/delegació d'IVACE en l'exterior identifica i selecciona possibles contactes d'interés sobre la base del perfil sol·licitat per l'empresa i comprova en cada cas que les dades de contacte estiguen actualitzats, recollint aquestes dades en un informe.

Duració: Al voltant de tres setmanes.

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 100,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 125,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 150,00 €

  CERCA DE CANAL DE DISTRIBUCIÓ 

Et fem la primera labor de contacte amb els actors que identifiquem per a la comercialització del teu producte o servei en el mercat.

L'antena/delegació d'IVACE al país, i d'acord amb el que s'estableix amb l'empresa interessada, les característiques del producte o servei i el mercat, realitza una identificació i selecció dels canals de comercialització per a l'empresa i de possibles distribuïdors, importadors, socis o agents.

Es duu a terme la presentació inicial de l'oferta de l'empresa a aquells candidats que millor s'ajusten el perfil definit, realitzant un primer contacte i recollint tota la informació que facilite el seguiment per part de l'empresa.

Duració: Al voltant de 4 a 6 setmanes.

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 365,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 450,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €

  CERCA DE CANAL ECOMMERCE / MARKETPLACE

T'ajudem a introduir els teus productes en els Marketplaces més adequats des del propi mercat d'interés.

L'antena/delegació d'IVACE, analitza el canal de venda en línia en el mercat objecte d'estudi, identificant les diferents alternatives de mercats electrònics, així com els punts clau a considerar perquè l'empresa puga estructurar l'estratègia de comercialització en línia més adequada, integrant-la en el seu pla d'internacionalització

Duració: Al voltant de 4 a 6 setmanes.

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats: 365,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats: 450,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats: 500,00 €

  VIATGE DE PROSPECCIÓ VIRTUAL / PRESENCIAL

Et preparem una agenda de reunions en format presencial i/o virtual i t'acompanyem en el que necessites

L'antena delegació d'IVACE preparara una agenda de treball i realitza l'acompanyament en viatge individual a un mercat, amb l'objectiu que l'empresa aprofite al màxim el seu desplaçament i puga visitar i conéixer in situ als contactes inclosos per l'antena/delegació en la seua agenda.

En l'AGENDA VIRTUAL el procediment és el mateix només que, al no haver-hi desplaçament de l'empresa a destí, les reunions es mantindran de manera virtual a través de la plataforma seleccionada per IVACE.

En tots dos casos, l'antena/delegació d'IVACE busca i selecciona els contactes sobre la base del perfil especificat prèviament per l'empresa.

La duració més habitual d'una agenda és de 2 o 3 dies de treball efectius en destí.

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 250,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 375,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €

  ASSISTÈNCIA EN FIRES

Et prestem suport des del país quan vages a assistir a una fira en la preparació i execució de l'esdeveniment.

A través del SERVEI D'ASSISTÈNCIA EN FIRA l'antena/delegació d'IVACE en l'exterior prepara i fa costat a una empresa abans, durant i posteriorment a la seua participació en una fira en l'exterior.

L'objectiu d'aquest servei és aconseguir que l'empresa rendibilitze al màxim la seua participació com a expositor en aquest esdeveniment.

Duració: per determinar

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 250,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 375,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €

  ASSISTÈNCIA PERSONALITZADA EN DESTÍ

T'aportem assessorament i suport directe en cas que necessites altres gestions al país per la teua implantació, homologació de producte, etc.

Acompanyament i suport en destí a l'empresa, per part de l'antena/delegació IVACE corresponent, en gestions i accions d'internacionalització, puntuals o dilatades en el temps.

El pla de treball concret s'establirà cas a cas, en funció de les necessitats plantejades per l'empresa, podent abastar diferents temes com a homologacions o certificacions al país, etiquetatge, gestió de mostres, localització de determinada informació, etc.

La duració i el cost s'establiran d'acord amb les necessitats de l'empresa

Preus per a una assistència continuada:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 365,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 450,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €

Preus per a una assistència puntual

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 100,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 125,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 150,00 €

  ESTUDI ESTRATÈGIC DE MERCAT

Et preparem un informe detallat dels aspectes fonamentals per a l'elaboració de la teua estratègia d'entrada en el mercat.

L'antena/delegació d'IVACE, prepara un Informe detallat i complet sobre la situació de l'empresa i el seu producte/servei en el mercat de destí, que l'ajude a reflexionar sobre el seu futur en el mateix i aplicar accions estratègiques.

La fi d'aquest servei és facilitar la informació personalitzada necessària sobre un determinat mercat amb l'objectiu que l'empresa:

- analitze les possibilitats de comercialització dels seus productes/serveis

- decidisca la forma i estratègia de penetració en un mercat

Duració: Per mesos, a determinar.

Preus:

- Empresa xicoteta fins a 50 empleats 365,00 €

- Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 450,00 €

- Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €

  MEET THE BUYER

Et preparem reunions amb importadors o distribuïdors d'altres països, que hem seleccionat per a tu.

Compradors estrangers, localitzats des de la XARXA EXTERIOR d'IVACE, oferiran la seua demanda a través de la web d'IVACE i les empreses valencianes interessades tindran la possibilitat sol·licitar entrevistes a fi de presentar el seu producte a l'importador /distribuïdor mitjançant videoconferència.

Duració i cost a determinar en cada cas.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.