IPday2021 Theme S 1920Com cada any, el 26 d'abril, se celebra el Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual per a difondre la funció que exerceixen els drets de propietat intel·lectual (PI) en el foment de la innovació i la creativitat. Enguany, el Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual de 2021, té com a tema: La Propietat Intel·lectual i les pime: Perquè les idees arriben al mercat

Tot negoci comença amb una idea, per això el Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual 2021 celebra l'enginy i la creativitat darrere de cada pime, el seu coratge per a marcar la diferència i les seues contribucions per a millorar les nostres vides.

Les petites i mitjanes empreses constitueixen el 90% de les empreses del món, i empren al voltant del 50% de la força laboral mundial. Enguany es posa el focus en el paper fonamental de les pime en l'economia i en com poden utilitzar els drets de propietat intel·lectual per a salvaguardar els seus actius i portar-los al mercat i per a construir empreses més fortes, competitives i resilients.

Amb aquest motiu, des dels Serveis Europeus de Propietat Industrial de l'IVACE, recuperarem algunes innovacions que empreses de la Comunitat Valenciana han posat en marxa i, de manera virtual en aquesta ocasió, prepararem un conjunt de fitxes informatives per a ressaltar el valor que les nostres pimes han donat a la Propietat Intel·lectual.

Més informació, en breu.

>> Consulta les jornades en línia que hem preparat amb motiu del Dia Mundial de la PI

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.