mediterranean logo 399x175 acf cropped 300x188A partir de l'1 de setembre de 2020 es posa en marxa el projecte BLUEBIOMED: Mediterranean Innovation Alliance for sustainable blue economy. Aquest projecte promou la transformació de la bioeconomia blava mediterrània cap a objectius de desenvolupament sostenible, a través de la innovació. El projecte dona suport a una millor governança de les polítiques d'innovació en l'àrea mediterrània, amb la formulació de polítiques territorials-regionals/nacionals, assumint l'Agenda 2030 d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La bioeconoma blava té prevista una alta taxa de creixement vinculada a l'existència d'importants necessitats socials de productes i/o serveis que es creuen mitjançant l'ús de biotecnologies blaves com a aliments, medicaments, cosmètics, turisme/oci, biocombustibles, medi ambient, etc.

BLUEBIOMED donarà suport a la posada en marxa d'una aliança d'11 països del Mediterrani, per a impulsar el lideratge en la innovació transformadora de l'economia blava, d'aquesta zona europea.

Ivace participa com a institució observadora, pel seu interés a ajustar les seues iniciatives i ajudes a l'economia circular i la reducció de l'impacte advers del canvi climàtic en general, de manera que siguen complementàries a qualsevol altra, d'altres administracions, institucions o organitzacions.

El projecte té una duració de 2 anys i està integrat en el programa de cooperació europea interregional INTERREG Mediterranean: Donar suport al procés d'enfortiment i desenvolupament de marcs de coordinació multilateral al Mediterrani, per a respostes conjuntes a desafiaments comuns.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.