premioeverisLa Fundació EVERIS convoca la XIX edició del Premi everis Global, que busca reconéixer projectes basats en tecnologies d'alt impacte que milloren la qualitat de vida de les persones i/o la cura del medi ambient i, en general, que estiguen en línia amb els objectius sostenibles de l'ONU per a deixar una petjada transformadora en la societat. La convocatòria està oberta fins al 5 d'abril.

El premi va dirigit a projectes desenvolupats a Espanya per emprenedors, empresaris individuals, grup d'emprenedors o per societats mercantils espanyoles, en tres temàtiques: Nous models de negoci en l'economia digital, Tecnologies industrials i Biotecnologia i salut.

El premi consisteix en una aportació econòmica de 20.000 euros i la participació del guanyador en la XIX edició del Premi *everis Global. A més, si ho considera el jurat, podrà oferir un paquet de serveis d'assessorament amb caràcter gratuït del valor i duració que es determine amb un màxim de 7.000 euros i un màxim de tres mesos.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.